برای دانلود پلاگین و اسکریپت های افتر افکت و پریمیر پرو     کلیک کنید
نمایش نتایج: از 1 به 6 از 6

مشاهده : 2235 , پاسخ ها : 5
موضوع: لو پولی کردن در cinema 4 یا کم کردن تعداد پولیگان

لو پولی کردن در cinema 4 یا کم کردن تعداد پولیگان

سلام و خسته نباشید به همه دوستان و استاد هادیپور عزیز.
    من دیدم که تو زی براش یک ابجکت رو لو پولی میکنن میخواستم ببینم این کار رو در سینما 4d هم میشه انجام داد؟

یه سوال : مدل سازیه سینما 4d در حد مدل سازیه 3d مکس هست ؟
    ویرایش توسط mosallat : 05-09-16 در ساعت 21:24

mohsen_dalir آنلاین نیست.
    Moderator

شماره کاربری
    1365
    در مورد سوال اول درست نمیدونم ولی فکر نکنم بشه شما باید از اول lowpoly کار کنید
    بله دوست عزیز شاید خیلی از کسایی که میگن مدل سازی مکس قوی تره هنوز به قدرت سینمافوردی پی نبردن
    وهنوز این نرم افزراو خیلی ها درست نمیشناسن و در موردش قضاوت غلط میکنن
    سینمافوردی مدلینگش بسیار حرفه ایه غیر از ابزارهای مدلینگ محیط اسکوال پیتینگ بهش اضافه شده
    که کار حکاکی رو عالی انجام میده که فکر نکنم تو نرم افزار های دیگه باشه من خودم بیشتر مدلینگ کار
    میکنم با این برنامه و واقعا حرفه ای و جذابه
    فقط شما باید خوب اصول مدلینگ و ابزارهای مدلینگو یاد بگیرید
    بهتره سرچ کنید نمونه های حرفه ای با این برنامه رو ببینید
    ویرایش توسط mohsen_dalir : 05-09-16 در ساعت 22:04

درمورد سوال اول، با استفاده از دیفورمر polygon reduction می تونید ابجکت هاتون رو Low Poly کنید.
    درمورد سوال دوم، من هم با نظر دوستمون کاملا موافقم، هنوز به قابلیت های Cinema 4D پی نبوردن مردم، خیلی سریعه ، خیلی جمعو جوره، خیلی عالیه. امکانات زیادی داره، کار باهاش راحته.
    مردم زیادی دارن رو Max و Maya پافشاری می کنن، البته از حق نگذریم هر نرم افزاری تو یه چیز خوبه، مثلا مکس واقعا تو دینامیک سره.

mohsen_dalir آنلاین نیست.
    Moderator

شماره کاربری
    1365
    نقل قول نوشته اصلی توسط Silent-Night نمایش پست ها
    درمورد سوال اول، با استفاده از دیفورمر polygon reduction می تونید ابجکت هاتون رو Low Poly کنید.
    درمورد سوال دوم، من هم با نظر دوستمون کاملا موافقم، هنوز به قابلیت های Cinema 4D پی نبوردن مردم، خیلی سریعه ، خیلی جمعو جوره، خیلی عالیه. امکانات زیادی داره، کار باهاش راحته.
    مردم زیادی دارن رو Max و Maya پافشاری می کنن، البته از حق نگذریم هر نرم افزاری تو یه چیز خوبه، مثلا مکس واقعا تو دینامیک سره.
    دوست عزیز
    فکر نکنم مکس سر باشه تو داینامیک تا اونجا که من شنیدم در موردش خوندم بیشتر مکس تو کارهای استاتیک قوی هست
    مثلا تو سینمافوردی به خاطر محیط حرفه ای اکسپرسو میشه داینامیک رو خیلی اصولی و حرفه ای طبق محاسبات فیزک انجام داد

خیلی ممنونم از راهنمییاتون با
    polygon reduction عملیات لو پولی انجام میشه .

نقل قول نوشته اصلی توسط mohsen_dalir نمایش پست ها
    دوست عزیز
    فکر نکنم مکس سر باشه تو داینامیک تا اونجا که من شنیدم در موردش خوندم بیشتر مکس تو کارهای استاتیک قوی هست
    مثلا تو سینمافوردی به خاطر محیط حرفه ای اکسپرسو میشه داینامیک رو خیلی اصولی و حرفه ای طبق محاسبات فیزک انجام داد
    حالا تو این پست جاش نیست اگه خواستید پیام خصوصی بدید کامل با سند و مدرک براتون توضیح می دم، ولی به نظرم در اشتباهید، شما یه سرچی درمورد پلاگین Thinking Particles بزنید، البته برای مکس، نه سینما فوردی. اکثر افکت های تخریب تو فیلمای گنده مثل 2012 و Avengers رو با این پلاگین ساختن، در عین سادگی خیلی خیلی حرفه ای و سریعه.
    دینامیک Cinema4D خیلی خیلی نسبت به مکس ضعیفه، اصلا قابل قیاس نیست،

کلمات کلیدی این موضوع