با سلام و خدا قوت خدمت دوستان محترم.من فیلترو پلاگین های ادیوس میخواستم اگه کسی میتونه کمک کنه مچکر میشم.اگه اموزش ادیوس هم کسی داره و راهنماییم کنه خیلی سپاسگزار میشم.موفق باشین و سربلند
با سلام و خدا قوت خدمت دوستان محترم.من فیلترو پلاگین های ادیوس میخواستم اگه کسی میتونه کمک کنه مچکر میشم.اگه اموزش ادیوس هم کسی داره و راهنماییم کنه خیلی سپاسگزار میشم.موفق باشین و سربلند
اینجا کسی که ادیوس کار کنه کمه بهتره با پریمیر کار کنی هم بهتره هم با سایر نرم افزارا لینک میشه هم میتونی پاسخ سوالاتو اینجا بگیری
اسماعیل جان شما شروع کن رفع اشکالی در خدمتیم اموزش ادیوس در اپارات بزن اموزش خیلی زیاده
در خصوص پلاگین هم باید بگم چند تا پلاگین مطرح داره ادورج / پرودد / بوریس اف ایکس / البته اینا همشون تو پریمیر و افتر هم نصب میشن
پریست هم چند تای هست
ادیوس هم که قعلا 7 به بالا رو بورسه و ادیوس 8 هم کرک درست و درمان نیامده
????? ?? ????? ???? ??? ?? ?????? ???? ?? ????? ?? ????? ???? ????
خیلی سپاسگزارم داداشای عزیز.متاسفانه سیستم قوی برا کار با پریمیر ندارم.بخاطر همین از ادیوس استفاده میکنم.متاسفانه بوریس نصب هست ولی کرک میخواد که متاسفانه سریال نامبرش گیرم نیومده.گشتم نبودب هر حال از همه عزیزان سپاسگزارم
من نگاه کنم اگه داشتم برات میفرستم بوریس رو / منتهی اگه سیستمت زیاد قوی نیست به نظر من بی خیال بورییس شو پدر سیستم رو در میاره کمی تا قسمتی سنگینه این بوریس
????? ?? ????? ???? ??? ?? ?????? ???? ?? ????? ?? ????? ???? ????
خیلی ممنونم دوست گرامی.منتظر هستم ک سریال نامبرش برام بفرستین.