سلام به همه . من به تازگی یه سیستم خریدم ک از لحاظ سخت افزاری برای افتر کافی و مناسبه اما هنگام انجام کار های ساده و نه چندان سنگین با افتر یهو سیستمم کلا کرش میشه و صفحه مرگ ویندوز بالا میاد . لطفا اگه میشه راهنمایی کنید سپسگزارم
سلام به همه . من به تازگی یه سیستم خریدم ک از لحاظ سخت افزاری برای افتر کافی و مناسبه اما هنگام انجام کار های ساده و نه چندان سنگین با افتر یهو سیستمم کلا کرش میشه و صفحه مرگ ویندوز بالا میاد . لطفا اگه میشه راهنمایی کنید سپسگزارم
سلام
خوب ببینید اگه کاری خیلی خیلی سنگین انجام بدید برای تمام نرم افزارها این مشکل پیش میاد
دقیق بگید چه کاری انجام میدید؟! و پیغامی نمیده؟
همین الان بزنیدش زیر بقلتون و ببرید اونجا که خریدید، مشکل رو بهشون نشون بدید و بخواهید که حلش کنند، به احتمال زیاد مشکل از ram یا اتصالات اون هست.
صفحه مرگ آبی در بعضی مواقع میتونه از نرم افزار و مشکلات درایور باشه اما اکثراً دم از مشکلات سخت افزاری میزنه، برای تست دقیق و کاملش هم نیاز به تجهیزات و قطعه تست دارید که کار خود شما نیست، ببرید همونجایی که خریدید تا براتون مشکل رو حل کنند.
نه پیغامی نمیده و فقط صفحه مرگ ویندوز میاد و سیستم ریستارت میشه.
کار زیاد سنگین نیست رای مثال هنگام کار یا رندر گیری با اسکریپت zoom on earth
ممنون . اره اول میخام بدونم مشکل نرم افزاری نیست اگه نباشه میبرمش. منتها چون یکم برام سخته چون تهران سکونت ندارم اول میخام مطمین بشم از نرم افزار نیست
سلام ببخشید ویندوزتون چی هست؟
اگر ویندوز 10 و 8 باشه همیشه احتمال امدن صفحه مرگ 70 درصد هست در ویندوز 7 این شرایط فرق میکند در ویندوز 7 خیلی کم به ندرت پیش میاد که صفحه مرگ بیاد.
اگه ویندوز تون 10 هست همیشه سیستمون و درایورها رو اپدیت نگه دارید من هم همین مشکل رو داشتم و با اپدیت کردن مشکلم حل شد ولی از نظر من طبق صحبت های کاربر pejii بهتره مشکل سیستمون رو به همون جایی که خریدید بگید