سلام / لطفا در مورد تراز بندی آبجکت ها راهنمایی نمایید / نمی دونم چرا وقتی که می خواهم آبجکت ها را تراز بندی کنم اصلا نمی شه
سلام / لطفا در مورد تراز بندی آبجکت ها راهنمایی نمایید / نمی دونم چرا وقتی که می خواهم آبجکت ها را تراز بندی کنم اصلا نمی شه
سلام دوست من
منظورتون از ترازبندی اگه همون خط کشی و قرار دادن اجسام روی یک لاین هستش (اگه درست متوجه شده باشم) بدین شکل عمل کنید:
در محیط افترافکت دکمه های Ctrl+R رو میزنید تا خط کش ظاهر بشه سپس نشانگر ماوس رو خارج از صفحه کاری می برید و از بالا یا از چپ یا راست کلیک چپ ماوس رو فشرده و به سمت داخل صفحه کاری می کشید با این کار، خط آبی رنگی ظاهر میشود که همون خط تراز هستش و با تنظیمات زیر شما میتونید اجسامتو به این خطوط بچسبونید و تراز کنید.
ویرایش توسط m.shabahang : 02-13-18 در ساعت 13:55
با تشکر از راهنمایی شما / البته این روش هم تونست مشکل من را حل کند ولی منظور من با استفاده از پنل align بود / ممنون می شوم که راهنمایی کنید
سلام خواهش می کنم دوست من
خداروشکر با راهکار اول حل شد در مورد پنل align، لایه ها رو انتخاب میکنید و تو پنل align گزینه ها رو مطابق با تراز انتخاب میکنید.ولی همون استفاده از خط کش و روش اول تو تعداد زیاد لایه ها بهتره.