سلام و عرض ادب و احترام به رفقای مشتـــــی من خوبم شما خوبیــــــــــــــــــن؟ عــــــا غــــا یه سوال چطوری میشه تو ادیوس فرم پرژه رو انگولک کرد؟نوکرتونم ضروریه فقط دمتـــــــــــــــــــون گرم
سلام و عرض ادب و احترام به رفقای مشتـــــی من خوبم شما خوبیــــــــــــــــــن؟ عــــــا غــــا یه سوال چطوری میشه تو ادیوس فرم پرژه رو انگولک کرد؟نوکرتونم ضروریه فقط دمتـــــــــــــــــــون گرم
سلام پروژه رو باز کن برو قسمت setting بعد در قسمت project setting تغییر بده اگر منظورت این نبود بگو.
?????? ???? ?? ??????? ?????? ??.
داداش گلم مرسی از اینکه به درخواستم جواب دادی فدات شم ولی وقتی میرم تو project setting جایی که فرم رو تغییر میدم بم اجازه تغیر نمیده نمیدونم چرا اگه خواستی یه عکس ازش بگیرم تصویری ببینی
دوست عزیز میخوا ی پرژه جدید درس کنی و مثلا 25فرم رو به 30فرم تغیر بدی؟
عزیز یعنی چی انگولکش کنیم!!!! یک عکس بگذار ببینیم دقیقا منظورتوت چیه بالام جان
????? ?? ????? ???? ??? ?? ?????? ???? ?? ????? ?? ????? ???? ????
داداشی بفرما اینم تصویرش
خوب دوست عزیز وقتی پرژرو ایجاد کردی نمیتونی فرم یا پرستو تغیر بدی.باید در زمان ایجاد پرژه این کارو بکنی.حالا تو exportکزینه enable conversionرو فعال کن میتونی ی کارایی بکنی
شاهین دادش تغیر فرم پرژه جدیدم یکی از مشکلاتمه امکانش هس اونم شما راهنماییم کنی مرســــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــی
ظاهرا نمیشه همون اول که پروژه رو میسازیم میشه اما بعدش اجازه تغییر نمیده و همنطور که در عکس هم مشخصه غیر فعاله و نمیشه حالا اصلا برا چی میخای فرم ریت رو عوض کنی بگذار همون پیش فرض بمونه مشکلی داره مگه؟
????? ?? ????? ???? ??? ?? ?????? ???? ?? ????? ?? ????? ???? ????
عباس کریمی عزیز قربونت برم فیلمم پرش داره از فریم هستش بایستی این مشکل و حل کنم وگرنه باید از اول کار کنم