سلام
1=یک فیلم معمولی تهیه شده با ابزار رایج مثل گوشی و ... باید چه پسوندی داشته باشه که قابل پخش باشه ...؟ (برای تراکینگ)
2=از برنامه ای باید استفاده بشه برای تغییر پسوند فیلم...؟
با تشکر از توجه شما.
سلام
1=یک فیلم معمولی تهیه شده با ابزار رایج مثل گوشی و ... باید چه پسوندی داشته باشه که قابل پخش باشه ...؟ (برای تراکینگ)
2=از برنامه ای باید استفاده بشه برای تغییر پسوند فیلم...؟
با تشکر از توجه شما.
با سلام
1- چنانچه کدک ها روی سیستم کامپیوتر نصب باشند با هر پسوندی و فرمتی ( در مورد کدک ها ، و پلیرها بیشتر تحقیق کنید ).
برای پخش دستگاه های خانگی پخش dvd ترجیحاً:
avi/mpg/vob/mbeg1/mpeg2 dvd
برای دستگاه های پخش بلوری :
mp4/mpeg4/ts/QuickTime/ps/divx/mov/mpg/avi/vob/h263/ h264/h265/mkv/xvid/mpeg1/mpeg2 dvd/mpeg 2 hd و ...
حالا کدام کدک هستند وکدام فرمت بماند ضمن اینکه اکثر فرمتهائی که اعمال میکنید روی فیلم براش در تنظیمات برنامه ها کدک های متعددی وجود دارد اما کدام کیفیت بهتری داره بحث دیگس شما فرمتهای و کدک های با رنگ قرمز را در نظر داشته باشی کفایت میکنه.
2- افراد حرفه ای از همین برنامه های میکس و مونتاژ و بعضی کانورتر های حرفه ای و برای افراد مبتدی کانورترها ( Converter ) ، پیشنهاد میکنم فیلم کوتاهی با تعدادی از برنامه های کانورتر تبدیل کنید تا کدامیک کیفیت خروجی بهتر نسبت به بقیه دارن بدستتون بیاد . روی اینها باید تحقیق کنید و اطلاعاتتون را بالا ببرید. ( دقت کنید MPEG-1 فرمت CD هستش )
این را باید مدنظر داشته باشید برای دستگاه پخش از گوشی گرفته تا نمایشگرهای عریض و طویل چه فرمتی مناسب است بعنوان مثال شما فرمت و کدک و رزولوشن پائین گوشی را به فیلم دادید و میخواهید روی LCD ببینید خوب فقط چند تا مربع خواهید دید و بالعکس با فرمت و بیت ریت و رزولوشن بالا خروجی گرفته اید یا گوشی ساپورت نخواهد کرد به لحظ حجم و فرمت و یا این کیفیت و حجم بالا اصلاً لزومی نداشته جز اشغال بیش از حد رم گوشی.
موفق باشید دوست عزیز.
ویرایش توسط ali fallah : 02-15-16 در ساعت 09:01
Meraj Mix
سلام علی جان
ممنون که جواب دادی ...... ولی اینگار من خوب توضیح ندادم .... من منظورم تو نرم افزار Cinema4D بود.
فیلم با پسوند مناسب رو برای تراکینگ -Motion Tracker - کردن تو خود cinema4D میخوام.
تو قسمت Motion Tracker که وارد میشم و تو قسمت Footage برای فراخوانی ویدئو اقدام میکنم . فیلم ویدئو که با فرمت های avi-mp4-gif-vob امتحان کردم ولی فایل مورد نظر فراخوانی نمیشه.
سلام
پسوند MOV و MP4
http://forum.video-effects.ir/thread11060.html
سلام
آقای هادیپور خسته نباشید.
آقا نمیشه .... خواهش میکنم کمکم کنید......
با Cinem4D r16کار میکنم
خواهش میکنم یکبار مراحل رو به ترتیب بهم بگید.
یه آموزش از شما یا همکار شما دیدم خیلی راحت فایل ویدئو رو فراخوانی کرد و فیلم اجراشد ولی برای من نشد......؟
اون تیک گزینهEditor-Animate Previw رو کی باید بزنم ؟
سلام
آقای هادیپور خواهش میکنم .... .
من با C4D r16 کار میکنم.تنظیمات نمایش:باید یه متریال خام ایجاد کنم ؟ و اون تیک تو قسمت Editor-Animate Previw رو فعال کنم ؟ قسمت دیگه مثل قسمت Texture نیاز نیست فیلم فراخوانی بشه ؟
قسمت Motion Tracker که وارد میشم و تو قسمت Footage برای فراخوانی ویدئو اقدام میکنم .
شما فرمایش کردی با فرمت mp4 و mov من از mp4 استفاده کردم.
منتظر جواب گرم شما و دوستان هستم...............خیلی درگیرش شدم.
روش وارد کردن ویدیو با پسوند mp4
http://uplod.ir/d0sqrw0hrmj1/videoincinema4d.mp4.htm
با سلام
ببخشید واقعاً معذرت در حال آپلود تو سایت بودم اون لحظه و مدام به مشکل بر میخورد مجبور بودم دوباره آپ کنم برگشتم یک لحظه جواب بدم فکر کردم صرفاً منظورتون فرمتهای پخشه ، شرمنده ببخشید توضیحات بنده در مورد اون مقوله بود ، توضیحات شما کاملاً رسا و گویا بود ، قصور از طرف بنده بوده.
موفق باشید.
Meraj Mix