سلام دوستان وقت بخیر
من یک کامپزیشن دارم تو پروژه افتر افکتم که موقع تنظیم ابعادش حواسم به اندازه دقیقی که لازم دارم نبوده و روی اندازه کوچیکی تنظیم شده. این کامپوزیشن هم پر از شیپ و آیکن که برای موشن گرافی هستش. حالا مشکلی که دارم اینه که ابعاد کامپوزیشن رو اصلاح کردم اما تمام لایه هایی که توش داشتم با همون ابعاد قدیم مونده، نمیشه اونا رو تبدیل به یک پرکامپ کنم چون وقتی بزرگ میشه افت کیفیت شدیدی پیدا میکنه، پس باید هر لایه رو به همون اندازه ای که میخوام بزرگشون کنم و برای بزرگ کردنشون به مشکل خوردم. یعنی وقتی همشون رو سلکت میکنم و با موس بزرگ میکنمشون یا از طریق scale بزرگشون میکنم، تنظیماتی که برای مکان قرارگیریشون انجام دادم بهم میریزه و همه آبجکت ها میره تو هم دیگه یا به عبارت بهتر به همون نسبتی که اول هست بزرگ نمیشن و تنظیمات محل قرارگیریشون در صفحه بهم میریزه. البته این رو هم بگم از قابلیت لینک دادن همه لایه ها به یک لایه خودم استفاده کردم و در این حالت همه لایه ها درست بزرگ میشند ولی باز این مشکلی که داره اینه که مثلا من حدود 30 تا لایه تو این کامپ دارم که هر چندتا به یک لایه لینک شدن و خیلی چندبار کاری داره اینکه باز بخوام همه رو مجدد تنظیم کنم.
حالا میخواستم بپرسم راه حلی داره این مشکل من؟ میشه یک جوری بزرگشون کرد که هم کیفیتشون رو از دست ندند و هم تنظیمات من ثابت بمونه و هم زیاد چندبار کاری نداشته باشه، مثلا اکر اسکریپی برای این کار هست و به من معرفیش کنید خیلی خوب میشه.
پیشاپیش ممنونم از پاسخگویی شما