سلام دوستان من یه (فیلنامه،سناریو،نمایشنامه �،داستان و ....) نوشتم
چجوری میشه اون رو به بهترین شکل ممکن از ذهن به واقعیت تبدیل کرد؟؟؟
سوالم میدونم جواب خاصی نداره چون به معلومات بستگی داره ولی اگه ممکنه یه توضیح کوچیکی راجع بش بدید
سلام دوستان من یه (فیلنامه،سناریو،نمایشنامه �،داستان و ....) نوشتم
چجوری میشه اون رو به بهترین شکل ممکن از ذهن به واقعیت تبدیل کرد؟؟؟
سوالم میدونم جواب خاصی نداره چون به معلومات بستگی داره ولی اگه ممکنه یه توضیح کوچیکی راجع بش بدید
Everything I want
I Have !!!
وقت خوش
گفتید نمایش ، فیلم نامه و...
خب کدوم؟
نمایشنامه یه بحثی داره فیلمنامه یه بحث دیگه
وم مهمتر در رابطه با چه موضوعیه؟
موضوعش چیه
کوتاه؟
بلند؟
تعداد سکانس ها؟
و..
امکانات شما..
?? ???? fery74 ????
دوست من هر کدوم از اینا که نوشتید یه بحثی داره...
اگر یه طرح دارید که می خواید به فیلمنامه تبدیل بشه یه بحثه...
اگر فیلمنامه دارید و می خواید بسازیدش یه بحثه...
لطفاً بیشتر توضیح بدین تا بشه راهنمایی کرد...
????? ?? ??? ?????? ???? ???
???? ?? ?????? ???.... ??? ???? ????? ??? ???? ???? ? ????? ????? ??
??? ?? ??? ?? ?? ??? ??????... ?? ?? ????? ? ????? ???
??? ??? ???? ??? ?? ????... ?? ????? ???? ??? ?? ??? ?????
?? ???? ??? ????? ???
????? ??????... ????? ??????????? ??????? ? ???????
ما قصد داریم یه موزیک ویدیو بسازیم که هم توش لب خوانی باشه هم یه موضوعی رو دنبال کنه (موضوعش اینه : بازیگران : خلبان جوان
بچه کوچک حدود 5 6 ساله -بچه حدود 12 13 ساله که دختره
که خلبان با بچه خاطره داره یعنی اینم که از سرکار که برمیگرده بچه اش رو بغل میگیره و ... و فیلم ما برای 8 سال بعده که خلبان قصه ما شهید شده تو یه پرواز و دختره تو پارک داشته درس میخونده که یه پدر با یه دختری رو میبینه بعدشم حدس بزنید دیگه خیلیی طولانیه-آهنگش 4 دقیقه هستش
Everything I want
I Have !!!
ما قصد داریم یه موزیک ویدیو بسازیم که هم توش لب خوانی باشه هم یه موضوعی رو دنبال کنه (موضوعش اینه : بازیگران : خلبان جوان
بچه کوچک حدود 5 6 ساله -بچه حدود 12 13 ساله که دختره
که خلبان با بچه خاطره داره یعنی اینم که از سرکار که برمیگرده بچه اش رو بغل میگیره و ... و فیلم ما برای 8 سال بعده که خلبان قصه ما شهید شده تو یه پرواز و دختره تو پارک داشته درس میخونده که یه پدر با یه دختری رو میبینه بعدشم حدس بزنید دیگه خیلیی طولانیه-آهنگش 4 دقیقه هستش
Everything I want
I Have !!!
خوب این نیاز به تخصص داره در هر زمینش
ولی حالا که قصد کردید بسازید خوب اول پیشنهادم میکنم متخصص ها ی هر زمینشو برای گروهتون پیدا کنید - فیلمبردار - تدوین گر - کامپوزیتور - صدابردار و....
و به نظرم اول بشینید استوری بود بسازید حالا لازم نیست طراحیتون فول باشه ! همین که دور هم بشیند و برای صحنه ها برنامه و نقشه تعریف کنید خیلی کمکتون میکنه و کارتون رو در اجرا آسون میکنه تا اینکه بیایید و یه دوربین دست بگیرید و بی برنامه کار کنید !
آره واقعا استوری برد همونطور که آقامحمد گفتن خیلی کمک میکنه!
. . .???? ???? ??? ????...
و اینام نمونه های دیگه