سلام به همه
من چند تا پروژه قدیمی دارم که میخوام با افتر افکت cs6 بازشون کنم ولی این ارور که در تصویر پایین میبینید رو بهم میده !
کسی راه حلی براش داره ؟ میشه این پروژه های قدیمی رو در افتر افکت جدید باز کرد ؟
سلام به همه
من چند تا پروژه قدیمی دارم که میخوام با افتر افکت cs6 بازشون کنم ولی این ارور که در تصویر پایین میبینید رو بهم میده !
کسی راه حلی براش داره ؟ میشه این پروژه های قدیمی رو در افتر افکت جدید باز کرد ؟
افتر افکتی که این پروژه رو باهاش ساختن قدیمیه
آره، همونطور که توضیح دادم پروژه های من با افتر افکت های قدیمی درست شده و الان میخوام با افتر افکت جدید بازشون کنم ولی با این ارور مواجه میشم !
چی کار میتونم بکنم که بتون بازشون کنم ؟
کسی جواب ما رو نمیده :-(
تا حالا کار نکردم با پروژه ها این نوع مشکل هارو نمیدونم
دوست عزیزشرکت Adobe قرار بود بعد از ورژن CS 5 پرتوکل Adobe رو تغییر بده ولی بخاطر دلایلی که نمیدونم به وقفه افتاد، تغییراتی دادن ولی اون تغییراتی که میخواستن نبود بخاطر همین CS 6 نام گرفت زبان برنامه نویسی افترافکت بر اساس پاسکال بود ولی نسخه CS 6 پاسکال و جاواست، بخاطر همین اجرا نمیکنه، شما میتونید ورژن CS 5.5 رو نصب پروژه رو توش باز کنید بعد ازش یه Save as بگیرید بعد اون Save رو وارد CS6 کنید موفق باشید
لینکشو بذار چون افتر افکت من cs3
???? ??? ?????? ?? ????? ???????
باسلام ...
منم دقیقا با این مشکل مواجه هستم ک پروژه ی در افار افکت sc4 کار کردم در افتر افکت cc و cs6 و بقیه ورژن ها باز میشه ولی کل تنظیمات بهم میرزه ...راه حلی وجود نداره ؟
مجبورم بل ورژن قدیمی کار کنم؟
پلاگین زیر رو یه آزمایش کنید.
ExpressionUniversalizer که سازندگان تمپلیت ازش استفاده میکنند تا پروژه هاشون توسط اکثر کاربران و نسخه های متفاوتی از AfterEffect ساپورت بشه و قابل باز کردن باشه.
از اینجا میتونید دانلودش کنید: http://forum.video-effects.ir/thread9929.html