سلام دوستان
من میخواستم بدونم بهترین دوربین فیلمبرادری برای ساخت فیلم مستند چیه؟
راستی واسه ساخت فیلم مستند هیچ آموزش و یا قواعدی رو بصورت پی دی اف یا فیلم آموزشی ندارین؟
لطفا هر چی از ساخت مستند میدونید در این تاپیک ذکر کنید
با تشکر از همگی
سلام دوستان
من میخواستم بدونم بهترین دوربین فیلمبرادری برای ساخت فیلم مستند چیه؟
راستی واسه ساخت فیلم مستند هیچ آموزش و یا قواعدی رو بصورت پی دی اف یا فیلم آموزشی ندارین؟
لطفا هر چی از ساخت مستند میدونید در این تاپیک ذکر کنید
با تشکر از همگی
???? ??? ???? ???? ???:"??? ?? ??? ??? ???? ??? ???? ?????? ??? ?? ????? ????? ????? ???????? ???? ????"
به نظره من z5 یا z7 واسه این کار خوب باشه
قیمت پایینتر هم میتونی از fx1 یا z1 استفاده کنی
موضوع مستندت چیه ؟
???? ??? ???? ???? ???:"??? ?? ??? ??? ???? ??? ???? ?????? ??? ?? ????? ????? ????? ???????? ???? ????"
عرضم به حضور آقا فاضل عزیز که موضوع مستند در مورد معضلات, کمبودها و نبودهای شهر و استانمون هست و یه جورایی میشه گفت در رسته مستندات اجتماعی و فرهنگی قرار میگیره
هر کمکی از دستتون بربیاد در مورد راهنمایی و اینکه بهتر شدن مستند, خیلی ممنون میشم
در آخر هم همینجا میخوام آپلودش کنم(انشاالله..)
ببین عزیزم من خودمم درباره یه آمارگیری میخوام یه کلیپ بسازم . (برای درس)
و این طور بوده که تمام تصویر هایی که به ذهنت میاد که توش قرار بدی رو واسه خودت رو یه کاغذ بنویسی و بر اساس اونا تصویر برداری کنی و تدوین .
من خودم اینطوری کردم و منتظرم حجم درسام پایینتر بیاد شروعش کنم .
سلام
اگه میخوای میتونی پاناسونیک جی اچ 2 بگیری و هکشم کنی که میشه اوووووووووووووووووپس