سلام. ببخشید من با این که کوییک تایم رو نصب کردم ولی تو لیست خروجی پریمیر و افترافکتم گزینه flv نیستش
دلیل این ک این فرمت رو میخام اینه که همه میگن h264 بهترین خروجی رو میده ولی یه تیزر رو با flv خروجی گرفته بودن خیلی کم حجم تر شده بود... کمکم کنید
سلام. ببخشید من با این که کوییک تایم رو نصب کردم ولی تو لیست خروجی پریمیر و افترافکتم گزینه flv نیستش
دلیل این ک این فرمت رو میخام اینه که همه میگن h264 بهترین خروجی رو میده ولی یه تیزر رو با flv خروجی گرفته بودن خیلی کم حجم تر شده بود... کمکم کنید
سلام
کوییک تایم برای فرمت mov هستش .
و فرمت flv رو در نسخه های جدید افترافکت و پریمایر و میدیا اینکودر حذف کردند و H.264 رو جایگزین کردند
برای استفاده میتونید از نسخه های قبلی برنامه ها استفاده کنید که با این کار ویژگی های جدید برنامه ها رو از دست میدید.
اهان خیلی جالبه... یه سوال دیگم دارم: چرا برای فرمت h265 باید از نرم افزار هیبرید استفاده بشه؟ چرا در داخل خود فرمت های خروجی چیزی نیست؟
اگه به دنبال کیفیت خیلی بالا با حجم خیلی پایین هستید، پیشنهاد میکنم ابتدا خروجی با کیفیت رو با افترافکت در یک فرمت نه چندان فشرده تهیه کنید، بعد با ffmpeg و یا handbreake اون رو تبدیل به mp4 کنید.
من خودم به شخصه همیشه خروجی هام رو از افترافکت با یک کدک lossless میگیرم و بعد بسته به نوع ویدیو در نرم افزارهای مختلف و با پارامترهای متفاوتی خروجی رو بهینه میکنم.
البته بسته به پروژه و پلتفورم و یا رسانه ای که قراره اون ویدیو روش بخش بشه، بعضی موارد هست که خود مشتری و یا سایتی که قراره ویدیو روش آپلود بشه بعداً دوباره ویدیو رو فشرده میکنند، در اون موارد با بالاترین بیتریت و حجم و کیفیت و سریعاً با خود media encoder خروجی رو میگیرم میدم بهشون.
ولی در کل، گزینه و امکانات برای فشرده سازی بهتر ویدیو زیاده، از یه ویدیو به یه ویدیوی دیگه هم تکنولوژی و راه کاری که استفاده میکنید میوتونه تفاوت های زیادی داشته باشه.
یه کار دیگم میشه کرد ..... فایل سورس رو ساخت و داد بیرون رندرنیگ کنن این دردسرا رو هم نداره.....