سلام وخسته نباشید
بنده هاست رایگان نامحدود گرفتم چند تا همشون هیچی ایرادی نداشتن تا اینکه همشون خراب شد مشکل من توی قسمت file maneger هست وقتی میزنم خطای زیر را میدهد
سلام وخسته نباشید
بنده هاست رایگان نامحدود گرفتم چند تا همشون هیچی ایرادی نداشتن تا اینکه همشون خراب شد مشکل من توی قسمت file maneger هست وقتی میزنم خطای زیر را میدهد
اگه خودت تغییری اعمال نکردی اخیراً، کاری هم نمیتونی به شخصه انجام بدی که مشکل رو برطرف کنه.
بهتره که با پشتیبانی/فروشنده سرور ها تماس بگیری، شاید دارند آپدیتی میکنند، تغییری میدند....
اگه یکی از سرورها خالی است/اطلاعاتِ مهمی روش نداری، مشخصات ارتباط (نام کاربری، رمز عبور، آدرس و پورت اتصال به cpanel و در صورت امکان مشخه های ارتباط SSH یا ROOT سرور) رو بهم با پیغام شخصی بده، یه بررسی بکنم ببینم میتونم سر در بیارم مشکل از کجا است و چی میگزره پشت پرده یا خیر.
* اگه دیتای مهم روشون داری، توی پیغام شخصی بهم بگو، شاید لازم باشه cpanel رو به زور به روز رسانی کنم تا مشکل برطرف بشه که ممکنه برای دیتا ات مشکل ایجاد کنه/از بین ببرتش.
?????? ?? ??? ????? ???? ????? ???? ?????. ??? ??????? ?????? ???? ?????? ????? ???? ? ?????. aparat.com/pejii/live
دوست من اگه سایتت برات مهمه از هاست رایگان استفاده نکن، در گذشته استفاده کردم و ضرر کردم.
یه فایل php.ini و یه فایل php5.ini توی فولدر wp-admin بساز (با cpanel - file manager) توش بنویس:
اولی مالِ سایزِ فایل های آپلودی هست، دومی حجمِ پست های متنی.کد:upload_max_filesize = 1200M post_max_size = 32M
* بسته به سرورت ممکنه لازم باشه یکم صبر کنی تا محدودیت برداشته بشه، اگه سرورت فایل ها رو cache کرده باشه شاید لازم باشه یه مدت طولانی صبر کنی.
* اگه تنظیماتِ ini مشکلت رو حل نکرد، میتونی پلاگین Tuxedo Big File Uploads رو نصب کنی و استفاده کنی.
?????? ?? ??? ????? ???? ????? ???? ?????. ??? ??????? ?????? ???? ?????? ????? ???? ? ?????. aparat.com/pejii/live