سلام دوستان
دوستان خوبم لطفاً روش خروجی گرفتن gif تو افتر افکت رو بگید.
خروجی با کیفیت خوب باشد/ممنون میشم
سلام دوستان
دوستان خوبم لطفاً روش خروجی گرفتن gif تو افتر افکت رو بگید.
خروجی با کیفیت خوب باشد/ممنون میشم
تو افتر فرمت gif رو ندیدم ولی ویدیوتو رو میتونید تو فتوشاپ ببرید و اونجا به گیف تبدیل کنید
ویدیو تونو درگ کنید تو فتوشاپ و در منوی فایل save for webرو کلیک کنید فرمت رو روی gif بزارید بعد تنظیمات برای افزایش یا کاهش کیفیت رو داره
فتوشاپتون باید ورژن بالا باشه مثل cc یا cs6
Adobe Media Encoder کامپ فینالتو به این نرم افزار معرفی کن ویک بار رندر بگیر به هررفرمتی حتی gif .
وابسته به افتر و مستقیم میتوانی کامپو معرفی بکنی .
ویرایش توسط vahid mostaghim : 02-06-14 در ساعت 00:50
با تشکر از پاسختان
ولی اینی که گفتی (کامپ فینالتو) چطوری معرفی میشه ؟
از cc و cs6 استفاده میکنم
شما نرم افزار Adobe Media Encoder اجرا میکنی بعد از روی add کلید بکن و پروژه saveشده افتر بهش معرفی میکنی یه پنجره کوچلو باز
میشه حالا کامپ اصلی که کل پروژه زیر مجموعه اون کلید بکن تا باز بشه حالا آدرس خروجی و نوع فرمت تعیین میکنیم .
اکرAdobe Master Collection نصب کنی تو افتر فرمت gif نصب میشه .
سلام دوستان....
من برای خروجی گرفتن فایل گیف از ادوبی انکودر استفاده میکنم...خروجی میگیره ولی یه مشکلی هس...فایل گیف من زمینه نداره... یه لوگوی متحرکه بدون پس زمینه...ولی تو خروجی نهایی یه زمینه سیاه ایجاد میشه....لطفا اگه کسی میدونه راهنمایی کنه....تشکر
سلام دوست عزیز
فایل GIF و یا هر فرمت دیگه ای (به غیر از PNG) دارای پس ضمینه هستش و حالت transparency یا بدون پس ضمینه تو این فرمت وجود نداره شما تو سورس اصلیتون یه لایه (به هر رنگی که دلتون میخواد) بعنوان بکگراند قرار بدید تا هنگام خروجی در مدیاانکودر همچین اتفاقی نیوفته و به طور اتوماتیک یک لایه مشکی تولید نشه.
* اگر هم میخواید خروجی کار transparency و یا بدون پس ضمینه باشه، باید خروجی PNG و تک فریم بگیرید و یا اگر متحرک می خواید خروجی mov. و حالت RGB+Alpha بگیرید.
موفق باشید.