سلام
من سه یا چهار ماه که اینترنت نداشتم دلم برای این سایت و مدیر کل سایت و مدیر فعال این سایت آقا امید و تمام بچه ها خیلی تنگ شده
یه کار جدید ساختم سر یه خرگوش که دو روز زمان برد ببینید و خوبی و بدیش رو بگید تا اشکالاتش رو برطرف کنم ممنون
سلام
من سه یا چهار ماه که اینترنت نداشتم دلم برای این سایت و مدیر کل سایت و مدیر فعال این سایت آقا امید و تمام بچه ها خیلی تنگ شده
یه کار جدید ساختم سر یه خرگوش که دو روز زمان برد ببینید و خوبی و بدیش رو بگید تا اشکالاتش رو برطرف کنم ممنون
ویرایش توسط Rahim.s : 03-29-15 در ساعت 10:11
سلام رحیم جان
آفرین خیلی خوب شده
سوالتون رو درست متوجه نشدم؟!
دو , سه روز زحمت بکشی ناهار و شام هم نخوری فقط بشینی پای کامپیوتر یه چیزی درست کنی بعدش بزاری توی این سایت که نظر دوستان روبخوای ولی کسی نباشه که نظر بده خیلی ضایع می شه آدم
این کاراکتر خرگوش مربوط به یه فیلمه دو تا عکس از نمای روبرو و نیم رخ رو تو افترافکت رندر گرفتم بعد توی فتوشاپ پررنگ کردم بعد توی مایا مدلشو ساختم و با پلاگین shave براش مو گذاشتم دقیقا شبیش نشده ولی حداقل یه نظر خشک و خالی هم بدید که باعث دلگرمی بشه بد نیست از آقای هادی پور هم ممنونم بخاطر نظرش
کار زیبای شده بخصوص روی هایر زحمت زیادی کشیدی واسه سوالتم اسم خودتو کوچیک بزن گوشش
در کل حرفه ای کار کرده و ساده و زیبا
سلام دوست عزیز
بسیار عالی و حرفه ای کار شده
من زیاد از مایا سردر نمیارم...ولی مطمئنم زحمت زیادی کشیدی...
موفق و پیروز باشی
????? ????
?? ??? ...
???? ...
???? ???? ???? ????
? ?? ...
???? ????? ???
????? ??????? ?? !
?? ?? ?? ...
?? ????? ?????? ??.
درود بر شما بسیار عالی شده رنگ و تصویر و کلا شخصیت پردازیتون عالی شده (تیپ -جنس و بافت کارکتر بسیار عالیه)
خوب کار قشنگیه برای اینکه کسی سو استفاده نکنه میتونید به قول این دوستمون یه امضاء کوچولو بزارید و همچینین از
لوگو سایت استفاده کنید بغل توی کادر سبزرنگ کنار صفحه سایت مشخصه... موفق باشید و باز هم کارهای بهتر ببینیم
از شما البته من تازه این کارو دیدم..
????? ?? ????? ?? ??? ???? ?? ???? ???????
?? ??? ????? ??????!
????? ?? ?? ?? ??????? ??? ?? ??? ?????? ?? ???
?????? ?? ??????? ??? ????? ????!????? ?? ?? ??? ??? ....
??? ?? ???? ?? ?? ??? ??? ?? ??? ??...
از همه شما ممنون به خاطر نظرات خوبتون
عکسهای نمای روبرو و نیم رخ
خيلي خوب شده عاليه موفق باشيد
?????? ???? ????? ??? ??? ?? ?? ??????? ?????? ????? ??????? ???