با سلام
من یک قطعه سخنرانی دارم که می خواهم خروجی بگیرم که به جز سخنران چیز دیگری نشان داده نشه و اینطور بگم که بک گراند و دور و اطراف این سخنران بصورت ترنسپرنت باشد. /
آیا این امکان وجود دارد لطفا راهنمایی کنید
با سلام
من یک قطعه سخنرانی دارم که می خواهم خروجی بگیرم که به جز سخنران چیز دیگری نشان داده نشه و اینطور بگم که بک گراند و دور و اطراف این سخنران بصورت ترنسپرنت باشد. /
آیا این امکان وجود دارد لطفا راهنمایی کنید
سلام، اگر پشت سخنران یک رنگِ ساده و یکدست باشه، با یکی از پلاگین هایی که توی افترافکت در زیر مجموعه Keying هست باید بتونید پشت صحنه رو حذف کنید:
اینکه از کدام پلاگین و با چه تنظیماتی استفاده کنید هم بستگی به فوتیج اتان داره و نوع صحنه/رنگ/....
ولی اگه پشت سر سخنران اشیاء زیادی باشه یا چیزی که رنگ پیچیده ای داره، باید با روتو اسکوپی دستی بیایید و سخنران را از صحنه جدا کنید که کار زمان بر و کمی پیچیده ای است، توی سایت و فروم در مورد روتو اسکوپی و سانسور پوششی اگه جست و جو کنید مطالبِ زیادی در این باره پیدا میکنید اما توی یک کلام بگم که اگه نیاز به روتو اسکوپی داشته باشه، یرای هر دقیقه اش روی یک هفته زمان فکر کن.
?????? ?? ??? ????? ???? ????? ???? ?????. ??? ??????? ?????? ???? ?????? ????? ???? ? ?????. aparat.com/pejii/live