سلام ببخشید من وقتی میخوام از پروژه م رندر بگیرم به فرمت avi حجمش خیلی زیاد میشه
چی کار کنم؟
چ نوع فرمتی رایجه و تنظیماتش چجوری تنظیم کنم؟
ممنون
سلام ببخشید من وقتی میخوام از پروژه م رندر بگیرم به فرمت avi حجمش خیلی زیاد میشه
چی کار کنم؟
چ نوع فرمتی رایجه و تنظیماتش چجوری تنظیم کنم؟
ممنون
بهترین نرم افزار برای رندر با کیفیت بالا در افترافکت،نرم افزطار encoder خود افتر افکت هست.و یکی از بهترین امکانات این کار اینه که میتونید در نرم افزار افتر افکت به کار دیگتون مشغول بشید و اون موتور واسه خودش رندر کنه و اینکه حجم فایلتون رو بعد از رندر رو هم مینویسه
روش کار هم اینه که در ستون کامپوزیشن بروی گزینه
add to adobe media encoder...
کلیک کنید تا این موتور باز شه و بقیه تنظیمات معلومه و اینکه برای کیفیت فقط قسمت bit rate رو بالا ببرید مثلا از 8 ببرید دوازده
داداشم ممنونتم ولی نبود این گزینه
وقتی که ctrl +m رو زدید تنظیمات رندر پیش فرض render setting را به dv تغییر بدید(مطابق با سایز باید تنظیم کنید من برای 720* 576 گفتم) و out put moddelingهم به همون روال قبل dv تغییر بدید حجم استاندارد میشه و پایین میاد.
برنامه encoderکه با افتر ccنصب کردم بالا نمیاد نمیدونم چرا کسی اگه میدونه راهنمایی کنه بی زحمت. کرک هم کردم .
????? ??????? ?? ?? ?????? ???? ???.
ای کاش میشد یه پروؤه افتر حالا نه زیاد سنگین تو این قسمت میزاشتیم بعد بچه های افتر کار اون پروژه رو دانلود و رندر می گرفتیم و زمان رندر گرفته شده رو با مشخصات سیستم خودمون اینجا مینوشتیم.که مشخص میشه که با سیتمهای مختلف یه پروژه با خروجی یکسان برای همه چقدر فرق میکنه از نظر زمانی.
????? ??????? ?? ?? ?????? ???? ???.
برای منم نیست این گزینه که تو عکس توضیح دادی دادا
سلام یه سوال داشتم
بعد از اینکه رندر گرفتم چجوری خروجی بگیرم
ممنون