دوستان کسی اطلاعی در مورد نصب و استفاده از این نرم افزار رو داره؟
خب من یکم توضیح بدم مدتی پیش استاد عزیزمون جناب هادی پور یه پلاگین معرفی کردن واسه فتوشاپ به اسم روتوش پنل(که البته جای گله داره یا نه نمیدونم ولی من گله مندم ازشون چون یه مطلبی را ارائه دادن ولی با دقت پیگیری نکردن) که این پلاگین به راحتی قابل نصب نیست یعنی برای این مدل پلاگینها و پلاگینهای دیگه ای مثل Beauty_Retouch_CC2014 و Pixel_Juggler_CC2014 پسوندشون zxpهست به یه افزونه ای احتیاج داریم به اسم Adobe Extension Manager که دانلود اونم واسه خودش داستانیه.......بگذریم من این پلاگینارو دانلود کردم Adobe Extension Manager رو هم دانلود کردم ونصب کردم قضیه اینه که وقتی Adobe Extension Manager رو نصب کردی واجراش کنید باید سمت چپ لیست محصولات ادوبی که نصب دارید رو نشون بده بعد شما پلاگینها رو توسط Adobe Extension Manager نصب کنید تا به منوی window در فتوشاپ اضافه بشن....چقد طولانی شد اینا رو گفتم که بگم وقتی Adobe Extension Manager رو نصب کردم چنتا از برنامه های ادوبی رو نشون میده غیر از فتوشاپ که اصن بخاطر اون همه این زحمتارو کشیدم. فتوشاپم cc2014 هستش .کسی تجربه ای تو این زمینه و با این برنامه ها و پلاگین هایی که گفتم خدمتتون داره ممنون میشم بیان کنه