سلام دوستان روش جدا کردن سوژه از بک تیره رو کسی بلده
لطفا راهنمایی کنید
این موضوع رو در برنامه فتوشاپ میخوام لطفا هر چه سریع تر راهنمایی کنید.استاد هادی پور ممنون میشم کمک کنید
سلام دوستان روش جدا کردن سوژه از بک تیره رو کسی بلده
لطفا راهنمایی کنید
این موضوع رو در برنامه فتوشاپ میخوام لطفا هر چه سریع تر راهنمایی کنید.استاد هادی پور ممنون میشم کمک کنید
ویرایش توسط ali.km : 08-15-16 در ساعت 14:24
سلام
منظورتون از یک تیره چیه؟ عکس رو بزارید ببینم
اگه پس زمینه کاملا سیاه باشه در افتر افکت با پلاگین color key و در فتو شاپ ابزار برش
سلام دوست عزیز
جدا کردن همچین تصویرهایی ظرافت های خاص خودشو داره که البته سخت هم نیست .
فقط باید به ابزارها مسلط باشی و بدونی که هر ابزاری رو در کجا و چجوری ازش استفاده کنی که در کمترین زمان ممکن بتونی به هدفت بخوبی برسی.
در اینجا شما کلید w رو فشار بده که شورتکات quick selection هست . بعد با کلیدهای چ و ج سایز براش اون رو کوچیک و بزرگ کن و بعد سوژه خودتو انتخاب کن .
در این مرحله میتونی با کلیک کردن روی لایه ماسک در پایین پنل لایه هات اون رو ماسک کنی و با استفاده از گزینه هایی که در تنظیمات ماسک هست سوژه خودتو جدا کنی .
و راه دوم که کمی دقت و وقت میخاد
این هست که با ابزار lasso tool به دقت سوژه خودتو دورگیری کنی و اینطوری خیلی تمیز درمیاد و بعد هم با استفاده از burn tool و blur tool لبه های دورگیری سوژه خودتو درست کنی تا طبیعی بشه .
انشاءالله یه وقتی بکنم حتما سعی میکنم بزودی یه آموزشی درست کنم که تمام شیوه های جداسازی سوژه رو در اون توضیح بدم و برای دوستانی که مشکل دارند دیگه مشکلشون حل بشه .
موفق باشی
??? ???? ?? ??????? ?????? ????? ?? ???? ?? ?? ????? ?? ??????? ????? ?? ???? ?? ??? ?????? ? ??? ?? ??? ?? ????? ?????? ??? ?? ?????? ????? ????.
سلام
اگه من بودم با Pen tool جدا میکردم !
ابزار خوبی هستش چون سوژه شما موهاش زیاد پراکنده نیست به کار میاد
با سلام ؛
این عکس ساختگی است و قبلا برش خورده است و آسمان بعدا به آن اضافه شده است و روی رنگ آن کار شده است . اما برای برش عکسهایی که چنین فضا و رنگبندی ای دارند همانطورکه دیگر دوستان با شرح کامل توضیح دادند بهترین روش ، برش و دورگیری دقیق با ابزار " لسو " و بعد از پایان دورگیری و انتخاب با لسو ، استفاده ازRefine Edge وتکمیل دورگیری و برش کامل است.
https://www.youtube.com/watch?v=7We_LoRx3cQ
ویرایش توسط kkhodaey : 08-16-16 در ساعت 04:27