سلااام دووستانن طبق عکسی که گذاشتم پرسیت هام و مدلهای المنت 3d ناقصه چی کار کنم ؟
سلام اینهارو باید دانلود و نصب کنید
Download and Plugin http://www.video-plugins.ir
نوشته اصلی توسط Hadipour سلام اینهارو باید دانلود و نصب کنید تو اینترنت گشتم ولی مدل primitives نبود
نوشته اصلی توسط alireza_fpur تو اینترنت گشتم ولی مدل primitives نبود عزیز من الان نوشته ای به نام primitives نمیبینم شما دور اون یک خط قرمز بکشید بزارید
نوشته اصلی توسط Hadipour عزیز من الان نوشته ای به نام primitives نمیبینم شما دور اون یک خط قرمز بکشید بزارید استاد تو فیلم آموزشی خودتون بود که عکسشم گذاشتم ولی تو المنت من نیست
نوشته اصلی توسط alireza_fpur استاد تو فیلم آموزشی خودتون بود که عکسشم گذاشتم ولی تو المنت من نیست خوب تو همون فیلم آموزشی خودم عکس بگیرید و دقیق دور این گزینه ای که میگید یک خط قرمز بکشید بزارید
نوشته اصلی توسط alireza_fpur استاد تو فیلم آموزشی خودتون بود که عکسشم گذاشتم ولی تو المنت من نیست این ورژن 1.5 است خیلی قدیمیه الان تو ورژن شما یعنی 2 این پوشه به اسم Starter Pack است
نوشته اصلی توسط alireza_fpur استاد تو فیلم آموزشی خودتون بود که عکسشم گذاشتم ولی تو المنت من نیست این کدام آموزشه؟
نوشته اصلی توسط Hadipour خوب تو همون فیلم آموزشی خودم عکس بگیرید و دقیق دور این گزینه ای که میگید یک خط قرمز بکشید بزارید
نوشته اصلی توسط Hadipour خوب تو همون فیلم آموزشی خودم عکس بگیرید و دقیق دور این گزینه ای که میگید یک خط قرمز بکشید بزارید استاد تو پوشه starter pack هم نبود ببینید :
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن