سلام خدمت دوستان و آقای هادی پور
میخواستم آموزش صحنه ای که دوربین زوم میشه تو چشمهای خواننده و وقتی از چشماش رد شد صحنه عوض میشه اگه آموزشی دارید ممنون میشم
سلام خدمت دوستان و آقای هادی پور
میخواستم آموزش صحنه ای که دوربین زوم میشه تو چشمهای خواننده و وقتی از چشماش رد شد صحنه عوض میشه اگه آموزشی دارید ممنون میشم
سلام و درود
فعلا آموزشی فارسی نیست ولی این آموزش رو ببینید خوبه
www.youtube.com/watch?v=XZNMsnQXN8g
http://forum.video-effects.ir/thread14288.html
دوستان یه چیز دیگه هم شاید بی ربط باشه به موضوع ولی گفتم بگم که پولتون مثل من هدر نره من دو روز پیش از یکی از سایتها آموزشی تحت عنوان کلیپ سازی رو خریدم اسم سایت رو که نمیشه گفت ولی نوشته بود کلیپ سازی از صفر تا صد و نحوه کلیپ استاد شادمهر عقیلی هم توش بود و پنج مجموعه دانلودی بود که با هزینه دانلود نزدیک هفتاد هزار دادم ولی خدایی خیلی ابتدایی بود یه کلیپ یه خواننده رو میاورد که یه ثانیه یا دو ثانیه بود همشم تغییر آسمان و نود درصد مطالب شبیه به هم بود و بیشتر تصحصح رنگ بود تا کلیپ سازی خیلی زده شدم از سایتشون خدایی قدر این سایت خودمونو بدونیم که بدون پول خیلی از آموزشها رو رایگان دانلود میکنیم من حیفم اومد از پولی که تحت عنوان کلیپ سازی دادم گفتم که که حداقل کسی مثل من نشه ادعا کرده بود که چنین آموزشی هیچ جای ایرانم نیست با این نوع آموزش
ممنون از استاد گرامی
شرمنده نتونستم از یوتوب دانلود کنم میشه یه سایت بدون فیلتر شکن بزارید ممنون میشم
بفرمایید عزیز
کلیک کنید
ممنون آقا حسین که اینقدر زحمت میکشید امیدوارم بتونیم جبران کنیم