راستش دوستان گلم ، یه مشکلی با پلاگین magic slow motion توی سینما فوردی داشتم به یه انیمیشن ساده فریم شروع و آخری که برای اسلو موشن نیاز داشتم تعریف میکنم ولی نتیجه هنگامی که پلی میکنم همونه و تغییری نمیکنه
ممنون میشم اگه راهنماییم بکنین
راستش دوستان گلم ، یه مشکلی با پلاگین magic slow motion توی سینما فوردی داشتم به یه انیمیشن ساده فریم شروع و آخری که برای اسلو موشن نیاز داشتم تعریف میکنم ولی نتیجه هنگامی که پلی میکنم همونه و تغییری نمیکنه
ممنون میشم اگه راهنماییم بکنین
آقا رضا شما بايد از اون قسمت كه تنظيم ميكنيد اسلو بشه كي فريم ايجاد كنيد يعني در قسمت تنظيمات پلاگين بايد به عنوان مثال gravity رو روش كليك كنيد و كليد كنترلو نگه داريد قرمز بشه كه ثبت بشه
?????? ???? ????? ??? ??? ?? ?? ??????? ?????? ????? ??????? ???
ندا خانم فرمایش شما درسته ولی متاسفانه نمیدونم با ساختن کیفریم تغییری حاصل نشد و هیچ تغییری نمیکنه همونی که اول بود رو هنگام پلی میاره و تغییری در سرعت کیفریمها نشد یعنی اسلو نمیشه نمیدونم چیکار کنم
به این همه بزرگواری شما نمیدونم چی بگم ندا خانم، فقط یه انیمیشن ساده س ، متاسفانه من همیشه باعث زحمت میشم قبلا از لطف شما بزرگوار خیلی خیلی ممنون و سپاسگذارم
?????? ???? ????? ??? ??? ?? ?? ??????? ?????? ????? ??????? ???
ندا خانم واقعا نمیدونم چجوری از لطفی که کردین تشکر کنم خیلی بزرگوارین ،دیگه مونده بودم چیکار کنم راهنمایی بسیار مفید و راهگشایی بود ازتون خیلی ممنون وسپاسگذارم
در ضمن چند تا فیلم برای این پلاگین دیده بودم که از تگ داینامیک استفاده نکرده بودن و این پلاگین کار میکرد حالا مث اینکه اجبارا باید از داینامیک استفاده کنم
میخواستم ازتون درخواست کنم که در صورت امکان فایل پیوست رو هم لطف کرده و یه نگاه بکنین و نظرتون رو بفرمایین که آیا منظورتون رو درست متوجه شدم یا نه؟
بازم از لطفتون ممنون و سپاسگذارم