سلام توی یکی از اموزشها اقای هادیپور realflow رو باز کرد ولی من هرکاری کردم باز نشد ...... من این پلاگینو نصب کردم و الان تو لیسته پلاگینام دارمش ... لطفا راهنمایی کنید که چطور واردش بشم
سلام توی یکی از اموزشها اقای هادیپور realflow رو باز کرد ولی من هرکاری کردم باز نشد ...... من این پلاگینو نصب کردم و الان تو لیسته پلاگینام دارمش ... لطفا راهنمایی کنید که چطور واردش بشم
دوست عزیز علتش رو میتونین یکم توضیح بدین که چجوریه ؟ یا یک تصویری چیزی بذارین تا بهتر بشه راهنمایی کرد
این صفحه چطور بالا میاد !
وقتی میخواین پلاگین رو نصب کنید باید مسیر پلاگین های Cinema 4d رو بهش بدی یعنی
Cinema 4D R14\Software\plugins
بعد صفحه بالا وقتی نرم افزار رو اجرا میکنید میگه پروژه شما کجا Save بشه که اگه نیومد File - New Project بزن
in plugin to liste pluginaye c4D omade .... vali nemnidunam chetor safeye aslisho bala biaram...
این تصویری که گذاشتین خطا نیس بلکه صفحه شروع ریل فلو هستش که میپرسه کجا پروژه تون رو ذخیره کنه که با دادن نام و مسیر پروژه رو ذخیره میکنه و میتونین توی ریل فلو کار کنین یعنی اگه بخوام راحت تر بگم در ریل فلو ابتدا از کاری از شما محل ذخیره پروژه رو میخواد و سپس میتونین در نرم افزار کار کنین
خیلی معذرت میخام..... جسارتن این مده نظرم نبو....
من نمیتونم realflow رو باز کنم.... یعنی نمیتونم به این صفحه برسم .....
دوست خوبم نرم افزار رو یک بار آنینستال کرده و از اول نصب کنین امیدوارم که مشکلتون حل بشه بازم مشکلی بود بفرمایین در خدمتیم