سلام دوستان .
وقتی افترافکت 2017 رو نصب می کنم اون نوار آبی تا یه درصدی جلو میره و بعد دوباره برمیگرده و نصب نمیشه لطفا کمک کنید
تعجبیه چون قبلا نصب میشد !!
سلام دوستان .
وقتی افترافکت 2017 رو نصب می کنم اون نوار آبی تا یه درصدی جلو میره و بعد دوباره برمیگرده و نصب نمیشه لطفا کمک کنید
تعجبیه چون قبلا نصب میشد !!
با سلام ؛
دوست من ، سیستم خود را ریستارت کنید و اگر مجدد نصب نشد به احتمال زیاد فایل نصب یا دی وی دی شما ایراد دارد و باید فایل نصب جدیدی تهیه کنید . اما اگر از سالم بودن دی وی دی خود اطمینان دارید پس بهتر است ابتدا یکبار با استفاده از نرم افزار " AdobeCreativeCloudCleanerTool " سیستم خود را از افترافکت نصب شده ی قبلی پاک کنید و سپس مجدد نصب بفرمائید . البته دقت بفرمائید که این نرم افزار بصوردت " Dos" و محیط آن شبیه کامپیوترهای خیلی قدیمی است و بصورت گزینه ای عمل میکند و شما در انتخاب گزینه ها کمی دقت بفرمائید تا اشتباهاً نرم افزار دیگری را که قصد حذف آنرا ندارید حذف نفرمائید اگر چه خیلی هم پیچیده نیست !!! . و اما در مورد مشکل شما باید گفت که امکان گزینه اول یعنی خرابی فایل نصب بیشتر است . موفق باشید .
ویرایش توسط kkhodaey : 09-23-17 در ساعت 02:54
تشکر فراوان از شما دوست عزیز
سلام خسته نباشید
به چه روش می تونم تصویر کروماکی رو به صورت ریل تایم ضبط کنم یعنی کروماکی ضبط و همزمان در مانیتور پرده کروماکی حذف شده نمایش داده شود متشکرم