سلام دوستان
من از وقتی نسخه 2015 افترافکت رو نصب کردم نمیدونم چرا حس میکنم کی فرم ها تو حرکت دادنشون کند هستند! یعنی وقتی کی فرم ها رو ایجاد میکنم علاوه بر این که به صورت تیک دار حرکت میکنند، وقتی با موس حرکتشون میدم و جای که میخوام رهاشون میکنم. اگر موس رو یکم زود حرکت بدم، با اینکه کلیکی روی کی فرم نشده اما کی فرم برای یه لحظه با موس جابجا میشه! این حالت علاوه بر این که تنظیمات کی فرم رو بهم میریزه، حس بدی بهم میده که تاحالا هم چندباری تنظیمات افتر رو به خاطر همین تغییر دارد.
حالا از دوستان این سوال رو دارم که آیا واسه شما هم حرکت دادن کی فرم ها کند هست؟ تیک میزنه؟ و آیا این که بخوام روون باشه راه حلی داره یا نه؟
((من چون نسخه 2014 رو حذف کردم نمیتونم تست کنم که اونجا چطوری بود! اما از دوستانی این نسخه رو دارن میخوام یک امتحانی بکنن رو پروژه های سنگین ببینین آیا حرکت دادن کی فرم ها تیک دار هست یا نه روون حرکت میکنند؟))
** یه درخواست هم از استاد هادی پور داشتم که اگر امکانش هست چون تو افتر 2015 بخش تنظیماتش تغییراتی داشته، توضیحاتی در مورد تنظیمات خود نرم افزار حالا یا به صورت متنی و یا فیلم آموزشی ارائه بدند.
با تشکر از همه دوستان