نیاز مبرم کمک کنید
نیاز مبرم کمک کنید
پلاگین cc sphere
متشکر دادا
سلام علی آقا جان
من خودم هنوز شاگردم و انشاءالله میخام در کسوت شاگردی بمونم و فقط یاد بگیرم .
ولی علی آقا چیزی که من تا بحال باهاش و از نوع نوشته ها و مطالبش فهمیدم مصداق عینی این جمله هستش :
افتادگی آموز اگر طالب فیضی / هرگز نخورد آب زمینی که بلند است
و بحق و شایسته علی اقا خیلی بزرگ منش و بزرگوار هستند . انشاءالله هم خودت و هم خونواده گرامیت همیشه سالم و سربلند و عزیز باشند
??? ???? ?? ??????? ?????? ????? ?? ???? ?? ?? ????? ?? ??????? ????? ?? ???? ?? ??? ?????? ? ??? ?? ??? ?? ????? ?????? ??? ?? ?????? ????? ????.
با سلام خدمت دوست و استاد بزرگوار خودم آقا کمیل عزیز
شکسته نفسی میفرمائید من که یادم نرفته چقدر از مطالبتون استفاده کردم گذشته از این پیشکسوت بودن در هر جا و هر رده ای خودش حرمت داره.
باید رعایت بشه .
دوستان بگذارید مطلب گنگ نمونه نمیخواستم اشاره مستقیم کنم و اول به خودم میگم باید جبران روزهائی که می آمدم استفاده میکردم و میرفتم رو به هر نحوی بکنم و ضمناً به خوم بگم پست که ایجاد میکنم اول سلام بعداً کلام و در آخر اون عزیزی که جواب میده یک دکمه تشکر که در اینترنت و صفحات این چنین بابه که زحمتی نداره شاید زدنش به اندازه نزدنش اهمیت نداشته باشه ، نزدنش کمی صورت خوبی نداره.
خدایش جو گیر هیچ مسئله ای نشدم . در نظر داشته باشیم بهتره.
ببخشید حواسم نبود دو شبه نخوابیدم گیج میزم ، بنده هم برای شما و عزیزانتان آرزوی سلامتی و تندرستی میکنم و همچنین تمام عزیزان سایت
کمالات شما که کاملاً هویداست و نیاز به تعریف از بزرگ منشی شما نیست و خدایش این مدت مطالب شما و اکثریت کاربران این سایت رو که میخونم افتخار میکنم . شما هم سلام و عرض ادب بنده رو خدمت خانواده برسونین.
سپاس از همه عزیزان
ویرایش توسط ali fallah : 03-03-16 در ساعت 21:50
Meraj Mix
شما لطف داری علی آقا جان
انشاءالله تلاش همه عزیزان فتح بابی باشه برای کسانی که علاقه مند به یادگیری هستند . حقیقتش رو بگم . احساسم اینه و بهش یقین دارم کسایی که در این سایت خوب ویدئو افکت به محوریت دوست و استاد ارجمندم جناب هادی پور دور هم جمع شدیم سختی ها و ناملایمات زیادی رو در عرصه یادگیری داشتیم و چون یه مسیر سخت و طاقت فرسا رو پشت سر گذاشتیم و به اندازه ی یه جزئی از یک قطره که متعلق به اقیانوس بی کران هستش یه ذره علمی یاد گرفتیم به همین خاطرم همه دارند بی مهابا تمام تلاششون رو می کنند و هر چی یاد دارند به دیگر دوستان عرضه می کنند .
و این قوی ترین و بهترین نکته مثبت این سایت هستش که به معنی واقعی حس دور هم بودن و حس یه خونواده خوب رو در من و فکر میکنم همه ی ما زنده میکنه . که همه در حال تلاش علمی و رشد و ارتقاء این صنعت در کشور عزیزمون ایران هستیم .
برای همه عزیزان چه خانمهای عزیز و گرانقدر عضو سایت و چه آقایون گرامی و ارجمند ارزوی سلامتی و بهروزی دارم
??? ???? ?? ??????? ?????? ????? ?? ???? ?? ?? ????? ?? ??????? ????? ?? ???? ?? ??? ?????? ? ??? ?? ??? ?? ????? ?????? ??? ?? ?????? ????? ????.
ببخشید دوست عزیزم اینم بگم و کلام رو ختم کنم و وقت شریفتون رو نگیرم ، شاید باور نکنید این اولین سایت در اینترنت هست که در انجمن فعالیت میکنم جائی عنوان کردم ، فکر میکردم محیط انجمن اینجا هم مثل بعضی جاهای دیگس ، نه اینکه همه اینطورن ، به شانس بنده اولین بار وارد انجمنی شدم که زیاد الفاظ خوش آیند نبود بخاط همین هیچ جا رغبت نمیکردم و حتی گفتم طی این دو سال که عضو ای سایت هستم مدت زمانی که وارد انجمن نمیشدم بقولی عمرم رو هدر دادم.
در تصدیق حرف شما ، بزنم به تخته ، محیط خیلی صمیمی و بی چشم داشت ، اساتید و کاربران که ماشاء الله حرف ندارن چه از لحاظ معلومات و چه کمالات ، یقیناً بی زحمت هیچ چیز به ثمر نمی نشینه و کمابیش در جریانم. از استاد هم فرمودید واقعاً افتخار سایت که نه افتخار ایرانن و از این که هموطن ایشونم به خودم افتخار میکنم و به داشتن اساتید و بزرگواران و دوستان عزیزی مثل شما.
از قدیم گفتن دوست خوب بزرگترین سرمایه است
زنده باشین
ویرایش توسط ali fallah : 03-03-16 در ساعت 22:16
Meraj Mix