سلام دوستان
میخواستم بپرسم جرا متریال هایی که من انتخاب میکنم سفید هستن و خودم باید پریست بدم در صورتی که تو کلیپ های آموزشی که میبینیم خودشون به رنگ واقعی هستن؟
مرسی.
سلام دوستان
میخواستم بپرسم جرا متریال هایی که من انتخاب میکنم سفید هستن و خودم باید پریست بدم در صورتی که تو کلیپ های آموزشی که میبینیم خودشون به رنگ واقعی هستن؟
مرسی.
سلام دوست عزیز میشه واضحتر توضیح بدی یا با عکس نشون بدی متوجه مشکلتون نشدم
من وقتی مدلای جدیدی مثل metropolitan رو گرفتم کلا رنگ سفید دارن و با پریست هایی که میدم به رنگ واقعی نمیرسن؟ ولی تو آموزشهاییکه مسعود جان انجام دادن دیدم که خود مدلها به شکل واقعی هستن و نیازی به پریست ندارن
این هم یک مشکل در نصب پلاگینه که خیلی ها هم این مشکل دارند
هنوز مشکل حل نشده ولی به احتمال 50 درصد درست کرک نشده یا شما از کرک سپایدر استفاده نکردید یا از کارت گرافیک شما هست
کلا مشکل های element 3d فقط مربوط به کارت گرافیک است باید کارت گرافیک رو آپدیت کرد
شما ورژن جدید رو نصب کنید ببینید درست میشه
http://forum.video-effects.ir/thread337.html
وای خدا به دادم برسه سه بار ویندوز عوض کرده بودم تا نصب شده بود یعنی هیچ راهی نداره
دوست عزیز مترو پولیتن رو هم من رو سیستمم نصبه سه مدلش رو دارم اولی آبجکت بدون تکستچر هست برای زمانی که شما بخوای خودت تکستچر بدی و دومیش ساختمانهای اماده است با آنتن هوایی وسومیش بدون انتن اگر از شما هم اینجوریه درست نصب کردی والا پلاگین رو مجدد نصب کن من هم مشکل نصب داشتم ابتدا اولین ورزن المنت رو نصب کردم با تمام پک همراهش وبعد مترو پولیتن را نصب کردم وبعد ازتست اون ، المنت نسخه 1.6 رو اپدیت کردم والان هم به خوبی جواب میده نیازی به فرمت ویندوز نداره
احتمال داره مشکل از خود مدلهایی که خریدم باشه؟ اخه دوباره هم نصب کردم درست نشد