سلام
نظرتون در مورد این عکس چیه
فکر کنم که خیلی ساده شده
ولی خواستم نظرتونو بدونم .
سلام
نظرتون در مورد این عکس چیه
فکر کنم که خیلی ساده شده
ولی خواستم نظرتونو بدونم .
سلام دوست من
اولا میلاد امام زمان (عج) رو به همه دوستان خوبم در سایت ویدئو افکت تبریک میگم
اما در مورد مت پینتینگ :
اول تشکر میکنم از اینکه کارت رو برای نقد گذاشتی.اما یه سری نکاتی رو باید رعایت کنی که کارت طبیعی تر و حرفه ای تر بشه :
1- در کاراکتری که داری از دو زاویه نور داری و این باعث شده که نتونی با عکس ارتباط بگیری/
2- چراغ خیلی روی هوا هست و باید این رو در بوته ها ادغام میکردی
3- روشن بودن چراغ در روز و اونم با نور قرمز باعث بیشتر غیر طبیعی تر شدن کار شده
4- کمی اضافه کردن افکت های سینمایی به عکس و تیره کردنش میتونست بهتر باشه .
5- نور خورشید خیلی زیاده و مناسب تصویر نیست . این جهت زاویه تابش بیشتر به غروب میخوره .در نوع زاویه تابش نورها دقت کن .
6- روی رنگ و لعاب هر کدوم از تصاویر کار کن و سعی کن با هم و زاویه تابش نور خورشیدت هماهنگشون کنی
موفق باشی دوست عزیزم
ویرایش توسط Ù…Øمدکمیل : 05-21-16 در ساعت 21:05
??? ???? ?? ??????? ?????? ????? ?? ???? ?? ?? ????? ?? ??????? ????? ?? ???? ?? ??? ?????? ? ??? ?? ??? ?? ????? ?????? ??? ?? ?????? ????? ????.
سلام
وقتی که تمام لایه هارو گذاشتید بعد یک لایه بزارید بالا تمام آن ها و رنگ و نور همه رو با هم تنظیم کن
منم با نظر آقایون موافقم-اشکالاتیه که شاید موقع اجرای اونا به چشم نیاد ولی تو خروجی خیلی تاثیر داره--من جای شما بودم با این راهنمائی ها همین عکسو دوباره ادیت میکردم-اونقد این کارو میکردم تا یه عکس فوق حرفه ای درست کنم-مطمئنا خیلی بهت کمک می کنه اینکه واسه بهتر شدنش خودتو درگیرش کنی
چون خیلی خالصانه کار رو گذاشتی و خواستی که نقدت کنیم من هم صادقانه نقدت می کنم:
کار بدی شده!
اون چراغه خیلی بده! همه چیش بده!!
تنظیم رنگ و نورت هم خیلی بده! دقیقا فرمایش استاد هادی پور رو باید رعایت کنی! وقتی لایه ها رو رو هم تنظیم کردی باید حتما چند تا لایه روشون بندازی که به قول معروف ضعف های کارت از بین بره!
بیشتر تمرین کن! سعی کن از رفرنس زیاد استفاده کنی و نکته بین باشی! خیلی مهمه!
از همه مواردی ک گفته شد بدتر اینه که پرسپکتیو تصاویر بهم نمیخوره و لبه ها خیلی تیز هستند و عمق میدانی هم نمیبینم ...
این نشون میده که
حالا حالاها
باید کار کنی داداشی