سلام.
این اور رو چه جوری حل کنیم؟:
سلام.
این اور رو چه جوری حل کنیم؟:
لطفا یکی جواب منو بده! خیلی ممنون!
این مشکلات همیشه بخاطر آپدیت ویندوز پیش میاد
باید مثلا ویندوز 7 آپدیت 2015 یا 2016 رو دانلود و نصب کنید
هر ویندوزی هست ورژن سال آخری رو نصب کنید
فکر کنم شما 2 تا از ورژن های افتر افکت یا یه نرم افزار ادوبی دیگه رو روی سیتم نصب کردید بعد فایل های نرم افزاری که بعدا نصب کردید جای فایل های نرم افزار جدید رو گرفتن
و اپلیکیشن ادوبی قاتی کرده
شما باید نرم افزار ها رو حذف کنید و دوباره نصب کنید
البته مطمئن نیست بزارید نظر بقیه رو هم بشنوید شاید با یه روش دیگه بشه حلش کرد
Im Ali Nazari , Im Motion Designer and Art Director
پیغام شما رو در تاپیک های دیگه هم خوندم، مشکل شما از نصب نبودن پیش نیاز های نرم افزاری است.
ابتدا اون فایل DLL که دانلود کرده بودید و در داخل پوشه نرم افزار ریخته بودید رو حذف کنید.
بعد این لینک که آقای هادی پور داده بودند رو دوباره باز کنید، بسته 60 مگابایتی که از نسخه 2005 تا 2015 توش هست رو دانلود کنید و به ترتیب از نسخه 2005 شروع به نصب کنید. اگه نسخه ای هم 32 بیتی و هم 64 بیتی داشت، اول 32 بیتی اش رو نصب کنید.
آخرش ممکنه این همه برنامه گسترشی نصب شده روی دستگاه داشته باشید، ولی اشکالی نداره. حد اقل با خیال راحت میتونید حالا برنامه های زیادی رو نصب و اجرا کنید.
dll رو که پاک کنم نرم افزار همون ارور گم کردن اون فایلو میده. امتحان کردم.
اون مجمعه رو هم نصب کردم فایده نداره
کمک.....
بودن اون یک dll در اونجا هیچ دردی رو دوا نمیکنه، اون dll اگه نیاز به dll های دیگه در کنارش داشته باشه شما فقط مشکل رو چند برابر میکنید با کپی اش در فولدر برنامه.
یه تصویر از control panel و بخش program and features قسمتی که نصب Microsoft visual c++ redistributatbles رو نشون میده بگزارید. باید چیزی شبیه به اونی باشه که من گزاشتم در بالا. اگه یکی از اونها هم نصب نیست، مجدداً از ابتدا از 2005 شروع به نصب کنید.
ویرایش توسط pejii : 12-30-16 در ساعت 13:29
همشون نصبن! مشکلی نیست؟
چی شد؟مشکلی توی عکس نبود؟