سلام ب دوستان تو بعضی از ویدیوهاهست ک سوژه درحال فک کردنه ی کادر یا ابر رو سرش تشکیل میشه ک نوشته یا تصویر داخلش هس از دوستان اگه اموزشی دارن بزارن واسه دانلود یا راهنمایی کنید ممنون میشم؟
سلام ب دوستان تو بعضی از ویدیوهاهست ک سوژه درحال فک کردنه ی کادر یا ابر رو سرش تشکیل میشه ک نوشته یا تصویر داخلش هس از دوستان اگه اموزشی دارن بزارن واسه دانلود یا راهنمایی کنید ممنون میشم؟
خوب راحته شما منظورتون كادر هست كادر رو يا بكشيد يا امادشو وارد افترافكت كنيد در لايه جدا بعد در فريم اول opacity رو صفر كنيد و در فريمي كه ميخواييد كادر ظاهر بشه opacity رو زياد كنيد
?????? ???? ????? ??? ??? ?? ?? ??????? ?????? ????? ??????? ???
درود دوست گرامی نحوه اومدنش مهمه؟! میخواید به چه صورت ظاهر بشه؟!فید بشه یه دفعه بیاد اول ابر کوچیکه بزرگ بشه؟!
????? ?? ????? ?? ??? ???? ?? ???? ???????
?? ??? ????? ??????!
????? ?? ?? ?? ??????? ??? ?? ??? ?????? ?? ???
?????? ?? ??????? ??? ????? ????!????? ?? ?? ??? ??? ....
??? ?? ???? ?? ?? ??? ??? ?? ??? ??...
درود خانم عیدی پور میخام یهو ظاهر بشه بعدش تصویر یا نوشته داخلش باشه ی اموزشی بزارین ممنون
?? ??? ????? ??????!
http://www.videocopilot.net/tutorials/
اموزش 26 دان کن
درود بر شما من آموزش 26 دارم ولی متاسفانه فقط قسمت اول آموزشه و بخش دوم نیست.. نمیدونم چرا..!
ولی توی یه ویدیو دیگه ویدیو 26 دو تاآموزشه که آموزش دوم همینی که لینکش رو گذاشتم..
این ویدیو بخشی از آموزشه اندرو کریمیر هست و شما دانلودکنیداگه بدردتون خورد که دیگه نیازی نیست من آموزش تهیه
کنم اگه نه بگید آموزش خودم رو آپلود کنم ...پایدار باشید...
?? ??? ????? ??????!
ممنون بخاطر اموزش