سلام
میشه یه آموزش بذارید از اینکه چه جوری یه نوشته یا شکلی همزمان با حرکت مداد یا خودکار به روی صفحه کشیده میشه. البته تو افتر افکت،مرسی.
سلام
میشه یه آموزش بذارید از اینکه چه جوری یه نوشته یا شکلی همزمان با حرکت مداد یا خودکار به روی صفحه کشیده میشه. البته تو افتر افکت،مرسی.
درود بر شما اگه ویدیو یی دارید بزارید یه تیکه کوتاه که متوجه بشیم دقیقا چی میخوای؟؟؟پایدار باشید.
????? ?? ????? ?? ??? ???? ?? ???? ???????
?? ??? ????? ??????!
????? ?? ?? ?? ??????? ??? ?? ??? ?????? ?? ???
?????? ?? ??????? ??? ????? ????!????? ?? ?? ??? ??? ....
??? ?? ???? ?? ?? ??? ??? ?? ??? ??...
اینم نمونه :
درود بیکرانه اینجوری که من متوجه شدم من نمیتونم آموزش بزارم چون امکانشو ندارم ولی توضیح میدم براتون .
ببینید برگه زیر یه لایه است یعنی لایه هاروسه بعدی کردن بعد
و قلم یه لایه و برای نوشته دو کار میشه انجام داد ازقبل مثلا نوشته رو فریم به فریم
نوشتن و ذخیره شده بعد قلم رو بهش اعمال کردن یعنی همزمان با نوشته حرکت میکنه اینجور به نظر میاد
که داره مینویسه... یا اینکه نوشت یه لایه تکسته و همزمان با حرکت قلم نوشته ظاهر میشه ! اگه چیزی
پیدا کردم حتما براتون میزارم چون خودمم کنجکاو شدم...
?? ??? ????? ??????!
شما یک نوشته رو ماسک کنید و قسمت mask phatرو کپی کنید بعد روی positionمداد pasteکنید.فقط دقت کنید که نقطه انکر پوینت مداد بزارید رو قسمتی که مداد مینویسه
?? ??? ????? ??????!
اگه یکی بتونه یه آموزش بذاره خیلی خوب میشه تا عملی دیده بشه چکار باید کرد. مرسی.
کسی نبود یه آموزش بذاره؟ کار ما رو هم راه بندازید لطفا
با سلام آموزش رو به طور خلاصه براتون به صورت عکس گذاشتم پروژشم گذاشتم فقط چون اداره هستم وقت نداشتم مداد را 3بعدی و دوربین هم تعریف کنم تا عین پروژه شما در بیاد ولی انشا- کارتون راه میفته
a.rar