نوشته اصلی توسط proshot نه اصلا فکرشم نمیتونید کنید چیه !!!!!!!!!!! وای چه کیفی داره من یه چیز و بدونم و بهتون نگم ....
????? ?? ????? ?? ??? ???? ?? ???? ??????? ?? ??? ????? ??????! ????? ?? ?? ?? ??????? ??? ?? ??? ?????? ?? ??? ?????? ?? ??????? ??? ????? ????!????? ?? ?? ??? ??? .... ??? ?? ???? ?? ?? ??? ??? ?? ??? ??...
نوشته اصلی توسط proshot نه اصلا فکرشم نمیتونید کنید چیه !!!!!!!!!!! وای چه کیفی داره من یه چیز و بدونم و بهتون نگم .... فایده نداره مجتبی قضیه رو لو نمیده بریم بخوابیم شب به خیر
نوشته اصلی توسط mohsen_dalir فایده نداره مجتبی قضیه رو لو نمیده بریم بخوابیم شب به خیر :26::26::26::26: در پناه خدا ...
نوشته اصلی توسط Elka Eydipor منم گرفتم قضیه رو...:32: به خوشون امیدواری میدن ...
نوشته اصلی توسط mohsen_dalir فایده نداره مجتبی قضیه رو لو نمیده بریم بخوابیم شب به خیر شبت بخیر داداش ... در ضمن با مظلومیت میگی که بگم . شرمنده ام ...
نوشته اصلی توسط proshot به خوشون امیدواری میدن ... جدا یه چند تا حدس میزنم ... براتون پیغام خصوصی میکنم!
نوشته اصلی توسط Elka Eydipor جدا یه چند تا حدس میزنم ... براتون پیغام خصوصی میکنم! باشه منتظرم خانم عیدی پور ... اگه درست بود من خودم میگم کدوم حدستونه ...
نوشته اصلی توسط proshot شبت بخیر داداش ... در ضمن با مظلومیت میگی که بگم . شرمنده ام ... داداش محسن خیلی خوبه ... بگو بهش دهنش قرصه .
نوشته اصلی توسط Elka Eydipor داداش محسن خیلی خوبه ... بگو بهش دهنش قرصه . شرمنده ام . وای چه کیفی داره .... البته جدا از شوخی چون هنوز 100% نشده نمیشه گفت . اما به زودی اعلام میکنیم براتون ...
نوشته اصلی توسط proshot شرمنده ام . وای چه کیفی داره .... البته جدا از شوخی چون هنوز 100% نشده نمیشه گفت . اما به زودی اعلام میکنیم براتون ... فرستادم
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن