(همون طور که گفته شد مراحل نصب مک خیلی سخته)
تجربه یکی از دوستان در رابطه با استفاده از سیستم عامل های ویندوز و مک :
بعد از مدتی کار کردن با سیستم عامل های مختلف و در آخر با Mac OS X 10.6، تصمیم گرفتم که تجربه شخصی ام را بعد از استفاده از دو سیستم عامل ویندوز و مک قرار بدم
ویندوز سیستم عاملی هست که من کار با کامپیوتر را با آن شروع کردم. ولی همه نیاز های من را بر طرف نمی کرد. مهم ترین مشکل آن در اوایل مربوط به امنیت و ویروسی شدن کامپیوتر بود. بعدها به مشکل بزرگتری برخورد کردم و آن نبود ترمینال یا خط فرمان قوی بود. نبود خط فرمان واقعا مشکل ساز بود و یکی از مهمترین دلایل مهاجرت من از ویندوز همین بود. مشکل بعدی آن ضعف در فایل سیستم های آن بود که البته به مرور بهتر شده اند.
ویندوز مزایایی نیز داشت که مهمترین آنها برای من موارد زیر می باشند:
کاربرپسند بودن
وجود ابزار های بسیار و متنوع
وجود بازی های مختلف و زیبا
در دسترس و عمومی بودن
وجود درایورهای سخت افزاری و پشتیبانی از بیشتر سخت افزارها
مک
این سیستم عامل واقعا قدرتمند و زیبا اکنون سیستم عامل اصلی مورد استفاده من می باشد.باگ خیلی کم دارد، به جزییات بسیار بسیار دقت کرده و ابزارهای گرافیکی فوق العاده قوی ای را در برگرفته است. مک قدرت خود را از یونیکس گرفته است و همین موضوع باعث شده است تا همه نیازهای لینوکسی من را بر طرف کند.
مک نیز مشکلاتی دارد. مثلا خیلی وقت ها شما مجبورید برای انجام دادن کارها از ماوس استفاده کنید در حالی که در ویندوز و لینوکس بسیاری از کارها براحتی با کیبورد قابل انجام می باشند. از طرفی Shortcut های مک بعضی اوقات واقعا سخت هستند. البته بعد از مدتی عادت می کنید
و در آخر مک برای من آن قدر مزایا دارد که بتوانم از ایرادات آن چشم پوشی کنم.
در صورتی که مجبور به استفاده از سیستم عامل خاصی نمی باشید، می توانید پیشنهاد من برای انتخاب سیستم عامل را در زیر مشاهده کنید:
برنامه نویسان
مک
لینوکس
ویندوز
طراحان و گرافیست ها
مک
ویندوز
لینوکس
علاقمندان به بازی های کامپیوتری
ویندوز
مک
لینوکس
سیستم های نسبتا قدیمی و ضعیف تر
لینوکس
ویندوز
مک
سرورها
لینوکس
ویندوز
مک
سایر استفاده کنندگان عمومی دسکتاپ
مک
ویندوز
لینوکس
(بعد از نصب و تجربه مک حتما تجربم رو در استفاده با این سیستم عامل در اختیارتون قرار میدم)