برای دانلود پلاگین و اسکریپت های افتر افکت و پریمیر پرو     کلیک کنید
صفحه 5 از 6 نخستنخست ... 3456 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 41 به 50 از 55

مشاهده : 11832 , پاسخ ها : 54
موضوع: سوال درباره سیستم مورد نیاز after effect

(همون طور که گفته شد مراحل نصب مک خیلی سخته)

تجربه یکی از دوستان در رابطه با استفاده از سیستم عامل های ویندوز و مک :

بعد از مدتی کار کردن با سیستم عامل های مختلف و در آخر با Mac OS X 10.6، تصمیم گرفتم که تجربه شخصی ام را بعد از استفاده از دو سیستم عامل ویندوز و مک قرار بدم

ویندوز سیستم عاملی هست که من کار با کامپیوتر را با آن شروع کردم. ولی همه نیاز های من را بر طرف نمی کرد. مهم ترین مشکل آن در اوایل مربوط به امنیت و ویروسی شدن کامپیوتر بود. بعدها به مشکل بزرگتری برخورد کردم و آن نبود ترمینال یا خط فرمان قوی بود. نبود خط فرمان واقعا مشکل ساز بود و یکی از مهمترین دلایل مهاجرت من از ویندوز همین بود. مشکل بعدی آن ضعف در فایل سیستم های آن بود که البته به مرور بهتر شده اند.

ویندوز مزایایی نیز داشت که مهمترین آنها برای من موارد زیر می باشند:

کاربرپسند بودن
    وجود ابزار های بسیار و متنوع
    وجود بازی های مختلف و زیبا
    در دسترس و عمومی بودن
    وجود درایورهای سخت افزاری و پشتیبانی از بیشتر سخت افزارها

مک

این سیستم عامل واقعا قدرتمند و زیبا اکنون سیستم عامل اصلی مورد استفاده من می باشد.باگ خیلی کم دارد، به جزییات بسیار بسیار دقت کرده و ابزارهای گرافیکی فوق العاده قوی ای را در برگرفته است. مک قدرت خود را از یونیکس گرفته است و همین موضوع باعث شده است تا همه نیازهای لینوکسی من را بر طرف کند.

مک نیز مشکلاتی دارد. مثلا خیلی وقت ها شما مجبورید برای انجام دادن کارها از ماوس استفاده کنید در حالی که در ویندوز و لینوکس بسیاری از کارها براحتی با کیبورد قابل انجام می باشند. از طرفی Shortcut های مک بعضی اوقات واقعا سخت هستند. البته بعد از مدتی عادت می کنید

و در آخر مک برای من آن قدر مزایا دارد که بتوانم از ایرادات آن چشم پوشی کنم.

در صورتی که مجبور به استفاده از سیستم عامل خاصی نمی باشید، می توانید پیشنهاد من برای انتخاب سیستم عامل را در زیر مشاهده کنید:

برنامه نویسان
    مک
    لینوکس
    ویندوز
    طراحان و گرافیست ها
    مک
    ویندوز
    لینوکس
    علاقمندان به بازی های کامپیوتری
    ویندوز
    مک
    لینوکس
    سیستم های نسبتا قدیمی و ضعیف تر
    لینوکس
    ویندوز
    مک
    سرورها
    لینوکس
    ویندوز
    مک
    سایر استفاده کنندگان عمومی دسکتاپ
    مک
    ویندوز
    لینوکس

(بعد از نصب و تجربه مک حتما تجربم رو در استفاده با این سیستم عامل در اختیارتون قرار میدم)

دوست عزیز این متنی که گذاشتید در مورد مک واقعی هست نه افزونه ها !!!!!!!!!!

شما اگر بخوای یک سیستم مک معمولی بگیری قیمتش بالای 6 میلیون هست !!! با این 6 میلیون می تونی یه سیستم ویندوز خوب ببندی ...
    من یه مقاله در مورد مک بهتر است یا ویندوز گذاشتم ، اونو ببینی متوجه منظور من میشی ...

http://forum.video-effects.ir/thread4976.html
    ??? ????? ?? ???? ? ???? ???? ?? ??? ???
    ?????? ????? ???? ? ????????? ???? ???? ???

نقل قول نوشته اصلی توسط Hossein2x نمایش پست ها
    اگه واقعاً سرعت رو میبره بالا مطمئن باشید همه از این نرم افزار استفاده میکردن....

حالا شما هم هر وقت نصب کردی اگه سرعتش خوب بود ما رو با خبر کن...
    نقل قول نوشته اصلی توسط sasao نمایش پست ها
    اصلا این طور نیست برخی از سیستم عامل های مک توسط خود شرکت اپل مخصوص کامپیوتر های غیر مکینتاش ساخته شده

و مثل ویندوز باید نصب شه و در حین نصب کل هارد رو فرمت میکنه و با توجه به خصوصیت هاردت خودش هارد رو پارتیشن بندی میکنه

ولی باید pc شما یه سری خصوصیات مثل اینکه مادر بردت حتما ASUS باشه و از cpu های intel و amd در سیستمت استفاده کرده باشی

برای دوستانی که علاقه مند به نصب این سیستم عامل بر روی pc خودشون هستند میگم که نسخه mac osx snow leopard 8.5

جزو بهترین نسخه های سیستم عامل مک برای کامپیوتر های غیر مک هست
    نقل قول نوشته اصلی توسط omid8h نمایش پست ها
    من همچین چیزی رو ندیدم تا به حال ...
    میشه سر آدما رو کلاه گذاشت ولی سخت افزار رو نمیشه کاری کرد ، اگر همچین چیزی که شما بگید باشه مطمئن باشید سرعت سیستم شما رو بالا نمیبره بلکه پایین میاره ....
    شما که اینقدر تعریف می کنید ازش چرا سوال می کنید؟؟؟؟؟؟؟ نصب کنید و لذتش رو ببرید !!!!!!!!

سیستم عامل هکینتاش (مک روی پی سی ) 2 سال پیش من یک هفته وقت گذاشتم و بلاخره رو پی سی نصب کردم
    با کلی مشکل درایو و سخت افزار روبرو شدم ادوب مستر کالکشن رو هم نصب کردم خیلی روان کار میکرد ولی تفاوتی تو سرعت ندیدم و در کل همش در گیر نرم افزار ها بودم البته من یه هارد خالی استفاده کردم که مشکلی واسه اطلاعاتم پیش نیاد در کل واسه تجربه بد نیست امتحان کنید

سلام

به چه صورت میشه پلاگین هایی مثل element 3d را روی after cc نصب کرد؟؟؟؟

چون پیش فرض روی cs6 هستند می خواستم بدونم چی جوری میشه رو cc نصب کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Elka Eydipor آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    4564
    اصلا این طور نیست برخی از سیستم عامل های مک توسط خود شرکت اپل مخصوص کامپیوتر های غیر مکینتاش ساخته شده

و مثل ویندوز باید نصب شه و در حین نصب کل هارد رو فرمت میکنه و با توجه به خصوصیت هاردت خودش هارد رو پارتیشن بندی میکنه

ولی باید pc شما یه سری خصوصیات مثل اینکه مادر بردت حتما asus باشه و از cpu های intel و amd در سیستمت استفاده کرده باشی

برای دوستانی که علاقه مند به نصب این سیستم عامل بر روی pc خودشون هستند میگم که نسخه mac osx snow leopard 8.5

جزو بهترین نسخه های سیستم عامل مک برای کامپیوتر های غیر مک هست

درود بر شما دوست گرامی من یه لپ تاپ مدل asusداشتم یه زمانی حدود سه سال پیش ویندوز سون 64 نصب کرده بودم

و تم و غیره مک بود اصلا هیچ تاثیری نداشت توی کار و به قولی سرعت رو هم پایین میاورد... و کارمم سخت تر کرده بود! خصوصا

موقع بالا آمدن ویندوز ... مشخصات سیستمم عالی بود جوری که هر کسی مینشست فکر میکرد من دارم با مک کار میکنم !!!

و تا نمیگفتم خودشون توی مشخصات نمیرفتند متوجه نمیشدند! در کل پول داشته باشید به نظرم روی ویندوز بریزید و یه سیستم

قوی ببندید بهتره ! نمیدونم چرا خیلیا فکر میکنن که اگه برن سراغ مک ال میشه و بل میشه و خلاصه برای خودشون کلاس

داره! دوست گرامی من انیماتوری میشناسم که هنوز داره از لپ تاپ های هندلی قدیمی توشیبا استفاده میکنه ولی توی دنیا

تا حالا انیمیشنهاش بارها رتبه آورده! اصل شالوده و کاریه که میخواید انجام بدید وگرنه به مدل و مارک وسیله نیست به کار و خلاقیت

شما بستگی داره موفق باشید..!
    ویرایش توسط Elka Eydipor : 06-16-14 در ساعت 15:17
    ????? ?? ????? ?? ??? ???? ?? ???? ???????
    ?? ??? ????? ??????!
    ????? ?? ?? ?? ??????? ??? ?? ??? ?????? ?? ???

?????? ?? ??????? ??? ????? ????!????? ?? ?? ??? ??? ....
    ??? ?? ???? ?? ?? ??? ??? ?? ??? ??...

Elka Eydipor آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    4564
    سلام

به چه صورت میشه پلاگین هایی مثل element 3d را روی after cc نصب کرد؟؟؟؟

چون پیش فرض روی cs6 هستند می خواستم بدونم چی جوری میشه رو cc نصب کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مسیر رو باید عوض کنید موقع نصب بهش افتر سی سی رو بدید.
    ????? ?? ????? ?? ??? ???? ?? ???? ???????
    ?? ??? ????? ??????!
    ????? ?? ?? ?? ??????? ??? ?? ??? ?????? ?? ???

?????? ?? ??????? ??? ????? ????!????? ?? ?? ??? ??? ....
    ??? ?? ???? ?? ?? ??? ??? ?? ??? ??...

قسمت custom باید همون فایل اجرایی cc (روش کلیک می کنی و نرم افزار اجرا میشه) رو بهش معرفی کنم؟؟؟

نقل قول نوشته اصلی توسط Elka Eydipor نمایش پست ها
    درود بر شما دوست گرامی من یه لپ تاپ مدل asusداشتم یه زمانی حدود سه سال پیش ویندوز سون 64 نصب کرده بودم

و تم و غیره مک بود اصلا هیچ تاثیری نداشت توی کار و به قولی سرعت رو هم پایین میاورد... و کارمم سخت تر کرده بود! خصوصا

موقع بالا آمدن ویندوز ... مشخصات سیستمم عالی بود جوری که هر کسی مینشست فکر میکرد من دارم با مک کار میکنم !!!

و تا نمیگفتم خودشون توی مشخصات نمیرفتند متوجه نمیشدند! در کل پول داشته باشید به نظرم روی ویندوز بریزید و یه سیستم

قوی ببندید بهتره ! نمیدونم چرا خیلیا فکر میکنن که اگه برن سراغ مک ال میشه و بل میشه و خلاصه برای خودشون کلاس

داره! دوست گرامی من انیماتوری میشناسم که هنوز داره از لپ تاپ های هندلی قدیمی توشیبا استفاده میکنه ولی توی دنیا

تا حالا انیمیشنهاش بارها رتبه آورده! اصل شالوده و کاریه که میخواید انجام بدید وگرنه به مدل و مارک وسیله نیست به کار و خلاقیت

شما بستگی داره موفق باشید..!
    با درود خانم عیدی پور
    قبل از هر چیز من معذرت میخوام از شما و دیگر مدیران محترم بخاطر کم اومدن به انجمن که دلیلش یه سری مشکلات هست که به زودی حل میشه
    شکی نیست که روی سیستم مک نرمافزار از حداکثر سی پی یو و رم بهره میبره و خب بهتر کار میکنه ولی تم مک داستانش فرق میکنه داستان اینه که هنوز سیستم عامل ویندوز هست وفقط قیافه مک داره که تازه بازم قسمتی از رم و پردازش رو هم میگیره ولی سیستم مک روی پی سی یه چیزه دیگست که اگه با سخت افزار مشکلی نداشته باشه تا حدودی به سیستم مک نزدیک میشه تو این سیستم عامل (مک رو پی سی ) شما اصلا نمیتونید نرم افزار ورژن ویندوز نصب کنید وباید از ورژن های مک برای نصب استفاده کنید چون واقعا سیستم عامل مک هست

من دارم مقدمات سفر از ويندوز به مک رو ميچينم فقط می خواستم بدونم شما كه از نسخه مک كه برای پی سی هست استفاده كرديد راضی هستيد?يعنی واقعا حداکثر استفاده رو از سخت افزار ميكنه?سرعتش از ويندوز بيشتره?

من دارم مقدمات سفر از ويندوز به مک رو ميچينم فقط می خواستم بدونم شما كه از نسخه مک كه برای پی سی هست استفاده كرديد راضی هستيد?يعنی واقعا حداکثر استفاده رو از سخت افزار ميكنه?سرعتش از ويندوز بيشتره?
    با درود قبل از هر چیز لطفا از گزینه پاسخ با نقل قول برای پیغام دادن به مخاطب خاص استفاده کنید تا متوجه پیغام دادن شما شوند برای اینکار زیر پیغام من این گزینه هست

از بعضی لحاظ بله پردازش و استفاده از رم تفاوت داره و بهتر کار میکنه البته من اون موقع که نصب کردم cs5 هنوز نیومده بود ولی در کل انقدر شمارو تو نصب و رجیستری و شناسوندن سخت افزار ها کلافه میکنه که پشیمون میشی و دوباره بر میگردی رو ویندوز من که پیشنهاد میکنم یا کلا سیستم مک بگیرید و هزینه های نرم افزار ارجینال رو به دوش بکشید و یا همون ویندوز محبوب 7 رو ادامه بدید

صفحه 5 از 6 نخستنخست ... 3456 آخرینآخرین