پست بالا بیاد
?????? ???? ????? ??? ??? ?? ?? ??????? ?????? ????? ??????? ???
میشه لطف کنید من مجموعه آهنگ فانتزی و طنز برای کارتون میخوام...
کودکانه یا یه چیزی تو همین مایه ها...مثل آهنگ های بک گراند کارتون های walt disney...
ممنون
بسیار عالی ندا خانوم
??????? ????? ???? ?????? ? ?? ?????????? ???? ????? ?? ???? ? ?? ???
?? ?? ????? ??????? ?? ?? ?? ????
??????? ???? ?? ????? ?? ???? ? ?? ???
???? ?? ??? ???? ??? ?????
??????? ??? ?? ????? ?? ???? ?? ???
??????? ?? ?? ?? ??? ??? ????? ?? ???...
???? ?? ???? ? ??????? ?? ????????
???? ?? ??? ???...?????? ????? ???
??????? ???? ???? ?? ???? ?? ???
خیلی ممنون دستتون درد نکنه
میگم حالا برای آهنگ های حماسی مثلا این دوستمون مصطفی خواسته بود بد نیست که آهنگ معروف مشهور و پر طرفدار دزدان دریایی کارائیب رو هم بگذاری یا مثلا آهنگ معروف خوب بد زشت ویا ....
صبر کن ببینم خودم میتونم لینک هاشونو بگذارم و به شما دوست عزیز زحمت ندم....
راستی فضولی نباشه ولی این آواتار باربی با این پشمک که گذاشتی یه کم چیز نیست؟ میگم چرا عوض نمیکنی؟ بازم تاکید می کنم به من ربطی نداره و فضولی نباشه
???? ??? ???? ? ???? ??? ???? ? ??? ????? ?????: ?? ???? ??? ????? ???? ?? ??? ???? ? ???? ????? ? ????? ?? ???? ????? ?? ???? ?????? ???? ... ????? ??? ?????? ?? ????? ?? ?? ???? ? ????? ???? ?? ??? ?? ?? ????? ??? ???? ????? ? "Power Machine" ??? ?? ???? ?? ?? ???? ???? ?? ??? ????? ?? ??? ? ?????? ?? ??? ? ????? ??? ?? ????? ?? ?? ????? ??? ?? ??????? ?? ?????? ? ????? ?? ??? ? ?? ????? ????? ??????? ?? ???? ? ?? ????
این آهنگ دزدان دریایی کاائیب که در پیکوفایل آپلود کردم
خدمت شما
http://s3.picofile.com/file/81911640...edits.mp3.html
???? ??? ???? ? ???? ??? ???? ? ??? ????? ?????: ?? ???? ??? ????? ???? ?? ??? ???? ? ???? ????? ? ????? ?? ???? ????? ?? ???? ?????? ???? ... ????? ??? ?????? ?? ????? ?? ?? ???? ? ????? ???? ?? ??? ?? ?? ????? ??? ???? ????? ? "Power Machine" ??? ?? ???? ?? ?? ???? ???? ?? ??? ????? ?? ??? ? ?????? ?? ??? ? ????? ??? ?? ????? ?? ?? ????? ??? ?? ??????? ?? ?????? ? ????? ?? ??? ? ?? ????? ????? ??????? ?? ???? ? ?? ????
دوست عزیز سایز عکسی که برا امضا گذاشتید رو کم کنید کل صفحه رو گرفته