سلام خسته نباشید
بعضی از نوشته ها مثل بسم الله الرحمن الرحیم نستعلیق به صورت فلش هستش که از اول کلمه ب شروع میشه به نوشتن تا آخر میم تو شروع بیشتر فیلمها هستش یا رویش گل و بوته با حرکات زیبا . نمی دونم منظورم رو رسوندم یا نه چطور درست میشن
سلام ندا خانم اول از آموزش های خوبتون تشکر کنم که واقعا خوب و کامل هست
من یه پروِه دارم که میخوام یه راهنمایی کنید
یه عکس دارم با اجزای مختلف که میخوام روی هر قسمت کلیک میکنم راجع به همون قسمت یک صفحه باز بشه و آموزش اون قسمت رو بگه
در واقع میخوام اجزا با استفاده از hotspot point جدا بشه و هرکدام جداگانه مثل یک دکمه عمل کنه اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
?? ?? ??? ? ??? ????? ??? ?? ?? ???? ???? ??????? ??? ???? ????? ????? ???? ??? ???? ?? ??? ??? ? ??? ???? ??? ??? ?? ???? ? ???? ? ???? ???? ??? ?? ??? ?? ?? ??? ???? ????? ??? ?? ??? ??? ??? ? ???? ?? ????? ?? ???? ? ????? ??? ???? ??? ?? ?? ???? ??? ?? ?? ??? ???? ?? ???? ??? ?? ?? ??? ?????? ??? ???? ???? ???? ????? ?? ???
?? ?? ??? ? ??? ????? ??? ?? ?? ???? ???? ??????? ??? ???? ????? ????? ???? ??? ???? ?? ??? ??? ? ??? ???? ??? ??? ?? ???? ? ???? ? ???? ???? ??? ?? ??? ?? ?? ??? ???? ????? ??? ?? ??? ??? ??? ? ???? ?? ????? ?? ???? ? ????? ??? ???? ??? ?? ?? ???? ??? ?? ?? ??? ???? ?? ???? ??? ?? ?? ??? ?????? ??? ???? ???? ???? ????? ?? ???