برای دانلود پلاگین و اسکریپت های افتر افکت و پریمیر پرو     کلیک کنید
صفحه 4 از 12 نخستنخست ... 23456 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 31 به 40 از 117

مشاهده : 19413 , پاسخ ها : 116
موضوع: اولین صندلی داغ با حضور omid8h

aminbinazir آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    898
    سیستم خونگیت چیه؟(سیستمی که باهاش افتر افکت کار میکنی)خیلی وقت بود میخواستم بپرسم

Hadipour آنلاین نیست.
    مدیر کل وبسایت

شماره کاربری
    1
    امید جان سوالات رو جواب بده

1- خب امید جان یه بیوگرافی کامل از خودت برامون بگو.

متولد چه سالی هستی؟ ( لطفا دقیق باشه) چی خوندی؟ کجا زندگی میکنی؟ چند تا خواهر و برادرین؟ از پدر و مادر و تحصیلاتشون

برامون بگو و ...

2- چی شد که وارد دنیای سی جی شدی و این سایتو افتتاح کردی؟ ( لطفا اشاره کن که چند ساله داری کار میکنی)

3-برای آیندت چه تصمیمی داری؟ سر انجام این سایت به چه شکلیه؟ (یه چشم اندازی از سایت و مخارجش برامون بگو)

4- در حال حاضر مشغول چه کاری هستی؟

5- ازدواج کردی؟ (اگه نه تا همین حد بهمون بگو تا حالا عاشق شدی؟ تا حالا کسیو دوست داشتی؟ اصلا دوست داری خانومت CG کار

باشه یا نه؟ اصلا به ازدواج فکرم میکنی؟)

6- اهل ورزش هستی؟ ورزش مورد علاقه ت؟ بازیکن مورد علاقه ت؟

7- فیلم، کتاب، موسیقی، خواننده، و رنگ مورد علاقه ت چیه؟

8- غذا چی دوست داری؟

9-بزرگترین آرزوت چیه؟

10- آخرین باری که گریه کردی کی بوده و برای چی؟

11- بهترین و بدترین خاطره ی زندگیت؟
    Download and Plugin
    http://www.video-plugins.ir

سلام امید جان خسته نباشی, من سوال خاصی ندارم ولی جا داره ازت خیلی تشکر کنم از وقتی تو این انجمن اومدم کارم خیلی پیشرفت کرده وهمیشه تو و حسین عزیز راهنمایی خیلی خوبی میدادین چون کارم بیشتر اسپرت عروس و داماد بوده نشده نمونه کار بذارم , خیلی خیلی ممنونم , انشا.. شمال اومدی ی ندا بده در خدمتت باشیم فدامدا

سلام اميد جان
    ميخواستم بدونم چرا اين آواتور رو انتخاب كردي.
    آخه يكم عصباني به نظر ميرسه

سعید سالاروند آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    701
    ای بابا ما دیر رسیدیم همه سوالارو پرسیدن
    امید جان چه خبر

نقل قول نوشته اصلی توسط Hadipour نمایش پست ها
    امید جان سوالات رو جواب بده

1- خب امید جان یه بیوگرافی کامل از خودت برامون بگو.

متولد چه سالی هستی؟ ( لطفا دقیق باشه) چی خوندی؟ کجا زندگی میکنی؟ چند تا خواهر و برادرین؟ از پدر و مادر و تحصیلاتشون

برامون بگو و ...

2- چی شد که وارد دنیای سی جی شدی و این سایتو افتتاح کردی؟ ( لطفا اشاره کن که چند ساله داری کار میکنی)

3-برای آیندت چه تصمیمی داری؟ سر انجام این سایت به چه شکلیه؟ (یه چشم اندازی از سایت و مخارجش برامون بگو)

4- در حال حاضر مشغول چه کاری هستی؟

5- ازدواج کردی؟ (اگه نه تا همین حد بهمون بگو تا حالا عاشق شدی؟ تا حالا کسیو دوست داشتی؟ اصلا دوست داری خانومت CG کار

باشه یا نه؟ اصلا به ازدواج فکرم میکنی؟)

6- اهل ورزش هستی؟ ورزش مورد علاقه ت؟ بازیکن مورد علاقه ت؟

7- فیلم، کتاب، موسیقی، خواننده، و رنگ مورد علاقه ت چیه؟

8- غذا چی دوست داری؟

9-بزرگترین آرزوت چیه؟

10- آخرین باری که گریه کردی کی بوده و برای چی؟

11- بهترین و بدترین خاطره ی زندگیت؟
    1 . اميد هاتف ، متولد 3/12/1363 از مشهد ،‌به زور فوق ديپلم كامپيوتر گرفتم و اصلا علاقه اي به درس ندارم ، مشهد زندگي مي كنم ، مادرم خانه دار هست و تا كلاس 5 بيشتر نخونده ، پدرم شغلش عكاسي بود و آتليه داشته كه ما هم داريم همون راه رو ادامه ميدم ديپلم داره پدرم .1 برادر دارم و 2 خواهر ، فرزند دوم خانواده هستم .

2 . در حقيقت من فقط به خاطر كنجكاوي به دنياي CG وارد شدم ، داداش من كه كاري نكردم ،‌ شما تمام كارها رو كردي

3 . فعلا همين كار رو ادامه ميدم و تا ببينم خدا چي ميخواد ، من فكر مي كنم اين سايت بهترين سايت ايراني در مورد جلوه هاي وي‍ه هست ، من خيلي جاها عضو بودم ولي صميميتي كه اينجا داره رو هيچ جا نداره همه در يم سطح هستند و كسي خودش رو بالا تر نمي دونه ، والا مخارجش رو چه عرض كنم خودت مي دوني ديگه ‌، بايد يك فكرهايي انجام بشه تا مخارج سايت هم به راحتي تامين بشه ...

4 .در حال حاضر خانوادگي آتليه داريم و اونجا رو مي چرخونيم ، و بعضي كارهاي خاص تدوين رو انجام ميدم ((‌مثلا كليپ اسپرت ))

5 . نه ازداواج نكردم و هنوز قصدم بدبخت كرد دختر مردم نيست ، عاشق نشدم ، حال و حوصله اينجور جنگولك بازيا رو ندارم ، آره كسي بوده كه دوستش داشته باشم ولي عشق و اينجور حرفا نه ، من اصلا به ازدواج فكر نمي كنم چه برسه به كار خانمم

6 . اره يه زماني فوتبال بازي مي كردم تا جوانان توي تيم ابومسلم بودم ،‌بعد هم كه خانواده نذاشتند ادامه بدم و گفتند درس بايد بخوني،
    فوتبال رو دوست دارم، بازيكن ايراني علي كريمي رو دوست دارم ،‌بازيكن خارجي كريستين رونالدو

7 . فيلم زياد ديدم ولي هفت گناه ( براد پبت ) رو خيلي دوست دارم ، موسيقي Rock , R&B , Pop , Rap ، خواننده مورد علاقه يكي ميگم اونم محسن چاووشي (البته خيلي هستند ) ، قرمز و مشكي

8 . قرمه سبزي

9 .در حال حاضر آرامش بزرگترين آرزوم هست

10 . 2 سالگي وقتي كه مي خواستند واكسنم بزنند (( يادم نيست ، زياد اهل گريه نيستم ))

11 . بهترين خاطرهي كه يادم مياد بازي استقلال و پرسپوليس بود كه 2 هيچ پرسپوليس عقب بود و بعد ايمون زايد اومد 3 تا زد

بدترين خاطره هم بيماري كه داشتم كه يك سال از زندگي چيزي نفهميدم ، روزاي سختي بود ....
    ??? ????? ?? ???? ? ???? ???? ?? ??? ???
    ?????? ????? ???? ? ????????? ???? ???? ???

نقل قول نوشته اصلی توسط mohamadkmk نمایش پست ها
    سلام اميد جان
    ميخواستم بدونم چرا اين آواتور رو انتخاب كردي.
    آخه يكم عصباني به نظر ميرسه
    اين آواتار رو گذاشتم كه يه ذره شكل ناظم هاي مدرسه بشم و همه حساب ببرن ولي هيچ كس حساب نمي بره ، به زودي عوض مي كنم محمد جان ...

نقل قول نوشته اصلی توسط sa3id نمایش پست ها
    ای بابا ما دیر رسیدیم همه سوالارو پرسیدن
    امید جان چه خبر
    خبري نيست عزيز ، سلامتي ، همه چيز امن و امان هست ....

Hadipour آنلاین نیست.
    مدیر کل وبسایت

شماره کاربری
    1
    نقل قول نوشته اصلی توسط omid8h نمایش پست ها
    1 . اميد هاتف ، متولد 3/12/1363 از مشهد ،‌به زور فوق ديپلم كامپيوتر گرفتم و اصلا علاقه اي به درس ندارم ، مشهد زندگي مي كنم ، مادرم خانه دار هست و تا كلاس 5 بيشتر نخونده ، پدرم شغلش عكاسي بود و آتليه داشته كه ما هم داريم همون راه رو ادامه ميدم ديپلم داره پدرم .1 برادر دارم و 2 خواهر ، فرزند دوم خانواده هستم .

2 . در حقيقت من فقط به خاطر كنجكاوي به دنياي CG وارد شدم ، داداش من كه كاري نكردم ،‌ شما تمام كارها رو كردي

3 . فعلا همين كار رو ادامه ميدم و تا ببينم خدا چي ميخواد ، من فكر مي كنم اين سايت بهترين سايت ايراني در مورد جلوه هاي وي‍ه هست ، من خيلي جاها عضو بودم ولي صميميتي كه اينجا داره رو هيچ جا نداره همه در يم سطح هستند و كسي خودش رو بالا تر نمي دونه ، والا مخارجش رو چه عرض كنم خودت مي دوني ديگه ‌، بايد يك فكرهايي انجام بشه تا مخارج سايت هم به راحتي تامين بشه ...

4 .در حال حاضر خانوادگي آتليه داريم و اونجا رو مي چرخونيم ، و بعضي كارهاي خاص تدوين رو انجام ميدم ((‌مثلا كليپ اسپرت ))

5 . نه ازداواج نكردم و هنوز قصدم بدبخت كرد دختر مردم نيست ، عاشق نشدم ، حال و حوصله اينجور جنگولك بازيا رو ندارم ، آره كسي بوده كه دوستش داشته باشم ولي عشق و اينجور حرفا نه ، من اصلا به ازدواج فكر نمي كنم چه برسه به كار خانمم

6 . اره يه زماني فوتبال بازي مي كردم تا جوانان توي تيم ابومسلم بودم ،‌بعد هم كه خانواده نذاشتند ادامه بدم و گفتند درس بايد بخوني،
    فوتبال رو دوست دارم، بازيكن ايراني علي كريمي رو دوست دارم ،‌بازيكن خارجي كريستين رونالدو

7 . فيلم زياد ديدم ولي هفت گناه ( براد پبت ) رو خيلي دوست دارم ، موسيقي Rock , R&B , Pop , Rap ، خواننده مورد علاقه يكي ميگم اونم محسن چاووشي (البته خيلي هستند ) ، قرمز و مشكي

8 . قرمه سبزي

9 .در حال حاضر آرامش بزرگترين آرزوم هست

10 . 2 سالگي وقتي كه مي خواستند واكسنم بزنند (( يادم نيست ، زياد اهل گريه نيستم ))

11 . بهترين خاطرهي كه يادم مياد بازي استقلال و پرسپوليس بود كه 2 هيچ پرسپوليس عقب بود و بعد ايمون زايد اومد 3 تا زد

بدترين خاطره هم بيماري كه داشتم كه يك سال از زندگي چيزي نفهميدم ، روزاي سختي بود ....
    ممنون امید جان عالی بود عالی
    ایول
    نکته های کلیدی و جالب از نظر من

قصدم بدبخت كرد دختر مردم نيست - ‌بعد هم كه خانواده نذاشتند ادامه بدم و گفتند درس بايد بخوني - آرامش بزرگترين آرزوم هست - بدترين خاطره هم بيماري كه داشتم كه يك سال از زندگي چيزي نفهميدم ، روزاي سختي بود ....

دوست دارم مرد
    Download and Plugin
    http://www.video-plugins.ir

نقل قول نوشته اصلی توسط Hadipour نمایش پست ها
    ممنون امید جان عالی بود عالی
    ایول
    نکته های کلیدی و جالب از نظر من

قصدم بدبخت كرد دختر مردم نيست - ‌بعد هم كه خانواده نذاشتند ادامه بدم و گفتند درس بايد بخوني - آرامش بزرگترين آرزوم هست - بدترين خاطره هم بيماري كه داشتم كه يك سال از زندگي چيزي نفهميدم ، روزاي سختي بود ....

دوست دارم مرد
    قربونت عزيز ، منم I Love You ....

صفحه 4 از 12 نخستنخست ... 23456 ... آخرینآخرین