بسیار عالی و کاربردی اقای ظریف مثل همیشه.
ممنون و سپاسگزار.
بسیار عالی و کاربردی اقای ظریف مثل همیشه.
ممنون و سپاسگزار.
?? ???? ???? ??? ???? ?? ?? ??? ?????? ???? ? ????? ?????? ??? ??? ????? ?? ??? ??? ???. *???? ???? ?????*
بسیار بسیار عالی و کاربردی تشکر تشکرررررررررررررررررررررر ررررررررررررر
ببخشید دوستان آموزش خوب و کاربردی بود ولی کسی هس که به زبون مادری بگه خانومه چیکار کرده که اونجوری آهسته کرد؟من یه ویدئو دارم که تو حرکتا موشن بلور زیادی داره و نتونستم بفهمم چطور موشن بلورو حذف کرد ؟
دوست عزیز . ببینید با تکنیک روتوبراش و ماسک کردن میتونید انجام بدید ؛ اما رو چه جور ویدئوهایی ؟؟؟
شما باید حداقل از دوربین های با کیفیت بالا استفاده کنید تا بتونید بهترین نتیجه رو بگیرید ...
به طور کلی میگم دوستان . انتظار نداشته باشیم که با دوربین هندی کم فیلمبرداری کنیم و بهترین اسلوموشن
رو با پلاگین Twixtor به ویدئومون اعمال کنیم ...
مشکل من هم همین جاست دقیقا با استفاده از ماسک و روتو براش چه کاری کرد که توایکستور مشکلش رفع شد؟
من از یک ویدئو با کیفیت 1920*1080 25فریم فول اچ دی استفاده میکنم تو اون ویدئو من با سرعت یه مشت زدم وقتی که اسلو موشن مییکنم موشن بلورهایی که تو حرکت دستم ایجاد شده اولا زیاده و ثانیا تو اهسته شدن هم پر از حاله میشه لطفا راهنمایی کنید .
پس مشخصه فیلم رو با دقت مشاهده نکردی . فیلم کاملاً واضح و گویا و مرحله به مرحله آموزش داده ...
ذبیح جان من یک هفته درگیر کاری هستم . به خاطر همون نتونستم آموزش رو خودم بسازم ...
انشالله بعد از یک هفته سعی میکنم یک آموزش جامع درباره این مشکل براتون درست کنم تا کامل متوجه
بشید و بتونید از این مشکل رهایی پیدا کنید ...
واقعا اگه اینکارو بکنید که عالیه یه عمر دعاتون میکنم اینم اون ویدئو خودمه که مشکل داشتم باهاش
من دیدم آموزشو ولی پی نبرد که با روتو براش و ماسک چی برای توایکستور تعریف میشه که مشکل حل میشه.پس بی صبرانه منتظر آموزشتون میمونم
http://uplod.ir/oi72vkg0lshw/MVI_0110.mov.htm