خیلی ممنونم ندا خانم ولی این رو بلد بودم و همین دکمه رو با این دستور دارم ولی مشکل اینه مثلا من گفتم برگرده به صفحه قبل در فریم1 میره مثه چیزی ک شما درست کردید ولی مشکل اینه فیلم قطع نمیشه و در حال پخشه حتی وقتی تو اون صفحه نیست... شما فرض کنید یه صفحه دیگه شبیه این که 3 دکمه و فیلم دارید و با دکمه بازگشتی که ایجاد کردید میخواید برید به اون صحفه که شبیه اینه ولی باید فیلم ها قطع بشن باید این دکمه بازگشت چه کدی داشته باشه علاوه بر اینی ک گفتید؟ تشکر
ندا خانم من از دو تا کد استفاده کردم و انگار مشکل حل شده وقتی تست کردم تو فریم مورد نظرم اینو گذاشتم import flash.media.SoundMixer; و تو دکمه بازگشت این روSoundMixer.stopAll(); و به راحتی فیلم ها قطع میشن
?? ?? ??? ? ??? ????? ??? ?? ?? ???? ???? ??????? ??? ???? ????? ????? ???? ??? ???? ?? ??? ??? ? ??? ???? ??? ??? ?? ???? ? ???? ? ???? ???? ??? ?? ??? ?? ?? ??? ???? ????? ??? ?? ??? ??? ??? ? ???? ?? ????? ?? ???? ? ????? ??? ???? ??? ?? ?? ???? ??? ?? ?? ??? ???? ?? ???? ??? ?? ?? ??? ?????? ??? ???? ???? ???? ????? ?? ???
?? ?? ??? ? ??? ????? ??? ?? ?? ???? ???? ??????? ??? ???? ????? ????? ???? ??? ???? ?? ??? ??? ? ??? ???? ??? ??? ?? ???? ? ???? ? ???? ???? ??? ?? ??? ?? ?? ??? ???? ????? ??? ?? ??? ??? ??? ? ???? ?? ????? ?? ???? ? ????? ??? ???? ??? ?? ?? ???? ??? ?? ?? ??? ???? ?? ???? ??? ?? ?? ??? ?????? ??? ???? ???? ???? ????? ?? ???
بابت همه راهنمایاتون و اموزشهاتون ممنون خدا خیرتون بده ندا خانم من اموزش کد فول اسکرین کردن فایل اجرایی فلش رو میخوام البته من چند تا کد رو امتحان کردم ولیییییی مشکل اینه ک واسه اجرای فیلم هام از کامپوننت پلیر خود فلش استفاده کردم و با اون دستور فول اسکرینی ک گفتید پلیرم هم فول اسکرین میشه و وقتی نمایش فیلم رو میزنم کلیدش رو صفحه سیاه میشه.. میشه اموزشش رو بذارید طوری ک پلیرم فول نشه ؟ تشکر