نوشته اصلی توسط aliranger ندا خانم ببخشید موتور رندری هست که بر اساس رم کار کنه ؟ من سی پی یو core 2 due 3.00 دارم ولی رمم 8 هستش به نظرتون از کدوم موتور استفاده کنم برای cinema4D ? دوست گرامی vray خوبه اگر سیستم خوبی داشته باشید ولی بیشتر براساس cpu رندر میگیره
?????? ???? ????? ??? ??? ?? ?? ??????? ?????? ????? ??????? ???
نوشته اصلی توسط رسپینا سلام من تو نصبش به مشگل خوردم گزینه لایسنس و هر چی میزنم اتفاقی نمی افته میتونین راهنمایی کنین ممنون پلاگین رو باید کپی کنید تو پوشه پلاگین ها دوست گرامی من r16 دارم نصب نکردم
نوشته اصلی توسط neda * پلاگین رو باید کپی کنید تو پوشه پلاگین ها دوست گرامی من r16 دارم نصب نکردم مشگل حل شد ممنون . فقظ میخواستم بدونم تو این جور موتورها میشه انیمیشنی که کیفریم براش تعریف شده رو با همون حرکات اورد و رندر گرفت
نوشته اصلی توسط رسپینا مشگل حل شد ممنون . فقظ میخواستم بدونم تو این جور موتورها میشه انیمیشنی که کیفریم براش تعریف شده رو با همون حرکات اورد و رندر گرفت خداروشکر اگر نحوه رندر گرفتن رو بلد هستین به همون روشه دیگه هرجور انیمیشن باشه رندر میگیره با حرکاتش دوست گرامی
نوشته اصلی توسط neda * خداروشکر اگر نحوه رندر گرفتن رو بلد هستین به همون روشه دیگه هرجور انیمیشن باشه رندر میگیره با حرکاتش دوست گرامی ممنون ندا خانم که جواب میدین تا همین جا که توضیح دادین و فهمیدم میشه پیداش میکنم اگه نتونستم ازتون کمک میگیرم دیگه باید ببخشین ما تازه کارارو
نوشته اصلی توسط رسپینا ممنون ندا خانم که جواب میدین تا همین جا که توضیح دادین و فهمیدم میشه پیداش میکنم اگه نتونستم ازتون کمک میگیرم دیگه باید ببخشین ما تازه کارارو خواهش میکنم مشکلی نیست هر سوالی داشتین مطرح کنید دوست گرامی
سلام من چند تا آموزش از Thea گرفتم .... مثل اینکه خودش یک نرم افزار جدا هست!!!!! مثل Maxwell هست !! درسته ؟ با تشکر
نوشته اصلی توسط Number-One سلام من چند تا آموزش از Thea گرفتم .... مثل اینکه خودش یک نرم افزار جدا هست!!!!! مثل Maxwell هست !! درسته ؟ با تشکر سلام دوست گرامی موتور رندر هست که در قسمت پلاگینهای نرم افزارسینما 4d یا دیگر نرم افزارها وارد میشه
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن