استا د این لینکی که گذاشتی کیفیتش خیلی پایینه خیلللییی .اصن چیزی معلوم نیست.خود استاد هادی پور اینو آموزش نداده؟
نوشته اصلی توسط sali1000i استا د این لینکی که گذاشتی کیفیتش خیلی پایینه خیلللییی .اصن چیزی معلوم نیست.خود استاد هادی پور اینو آموزش نداده؟ درود بر شما نه ایشون آموزش ندادن میبینید که لینک خارجیه...
????? ?? ????? ?? ??? ???? ?? ???? ??????? ?? ??? ????? ??????! ????? ?? ?? ?? ??????? ??? ?? ??? ?????? ?? ??? ?????? ?? ??????? ??? ????? ????!????? ?? ?? ??? ??? .... ??? ?? ???? ?? ?? ??? ??? ?? ??? ??...
نوشته اصلی توسط Elka Eydipor درود بر شما نه ایشون آموزش ندادن میبینید که لینک خارجیه... مرسی ولی کیفیت ویدیو خیلی خیلی پایینه نمیدونم باید چیکار کنم اصن هیچی معلوم نیست اگه کسی میدونه کمکم کنه لطفا چون واقعا لازمش دارم و نمیتونم بگذرم ازش
نوشته اصلی توسط sali1000i مرسی ولی کیفیت ویدیو خیلی خیلی پایینه نمیدونم باید چیکار کنم اصن هیچی معلوم نیست اگه کسی میدونه کمکم کنه لطفا چون واقعا لازمش دارم و نمیتونم بگذرم ازش اسم اسکریپت چیه دوست عزیز ؟
??? ????? ?? ???? ? ???? ???? ?? ??? ??? ?????? ????? ???? ? ????????? ???? ???? ???
نوشته اصلی توسط omid8h اسم اسکریپت چیه دوست عزیز ؟ ممنون مشکلم حل شد
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن