معصومه جان خودتون آموزش دوم رو دیدید؟ من متوجه نشدم چی شد اصلا این همه کار کرد روی چهره من که فرقی ندیدم ایجاد بشه
میشه اگه خودتون میدونید یه توضیحی در مورد مراحلی که انجام داد بدید که چرا اونارو انجام میده
معصومه جان خودتون آموزش دوم رو دیدید؟ من متوجه نشدم چی شد اصلا این همه کار کرد روی چهره من که فرقی ندیدم ایجاد بشه
میشه اگه خودتون میدونید یه توضیحی در مورد مراحلی که انجام داد بدید که چرا اونارو انجام میده
منم هیچ فرقی رو ندیدم حالا دوستانی که تو این زمینه حرفه ای هستن ببیند شاید بفهمن . البته قسمت بعدی مثل اینه الان میذارم شاید به هم مربوط بوده من نمیدونستم .
?????? ??????? ??????????? ??????????
????????? ????? ????? ????????????? ?????????? ?????????? ??????? ?????? ????????
???????? ???????? ????????? ??????????? ??????? ?????????? ????????????
??????? ????????? ???????? ????????? ????? ?????????? ????????? ?????????????.
?????? ????? ???????????? ???????????
???? ???? ??????? ????????????? ????????????? ?????? ?????? ????????? ???? ????? ????? ??????? ????? .
????? ?? ??? ???? ??? ???? .
قسمت سوم اضافه شد.
????????? ????? ????? ????????????? ?????????? ?????????? ??????? ?????? ????????
???? ???? ??????? ????????????? ????????????? ?????? ?????? ????????? ???? ????? ????? ??????? ????? .
سلام دوستان عزیز البته بنده این آموزش و چند سال پیش دیدم ...
اگه درست یادم مونده باشه و اشتباه نکنم مربوط به از بین بردن خطوطی هستش که روی بعضی ویدئوها وجود داره ...
که از بخش تنظیمات Fieldes And Pulldown انجام میشه تا ویدئویی صاف و بدون اون خطوط داشته باشیم ...
من دو تا عکس از قبل و بعد از اعمال تغییرات میذارم تا بهتر متوجه آموزش بشید :
روی تصاویر کلیک کرده و تصاویر رو با سایز اصلی ببینید تا متوجه بشید ...
ویرایش توسط proshot : 03-16-14 در ساعت 18:08
درود بر شما این آموزش رو من دارم دوباره نگاه کردم این برای بر طرف کردن برخی لکه ها ست
تقریبا مثل پلاگین بیوتیه ولی به یه روش دیگه وقتی دقت کنید متوجه میشیدنویز تصویر هم گرفته شده.
دقیقا لکه های رویبینی برطرف شده البته توضیح آقای ظریف کامل هستش سپاسگذارم
????? ?? ????? ?? ??? ???? ?? ???? ???????
?? ??? ????? ??????!
????? ?? ?? ?? ??????? ??? ?? ??? ?????? ?? ???
?????? ?? ??????? ??? ????? ????!????? ?? ?? ??? ??? ....
??? ?? ???? ?? ?? ??? ??? ?? ??? ??...
خواهش میکنم ... لطف دارید
بله یکی از دلایل اصلی این خطوط کیفیت پایین تصویربرداری با برخی دوربینها هستش ....
دلیل دیگه میتونه کارت کپچر باشه که در هنگام کپچر فیلم ضبط شده این مورد روی ویدئو ایجاد میکنه ...
البته حضور ذهن ندارم نام پلاگینش رو اما حسین جان یک پلاگینی رو معرفی کرده بود که تنها با درگ کردن
پلاگین بروی ویدئو این خطوط از بین میرفت . پلاگین رو پیدا کردم براتون میذارم ...
موفق باشید ...
عزیز اینا همه آموزشهای video copilet مگه نیست؟؟
خوب دیگه چه کاریه؟؟
????? ? ???? ?? ?????....??? ???? ??? ???? ????