خیلی دشواره پدر من درمیاد باید هر فریم اسلحه و دست را تنظیم کنم خیلی دشوار میشه ولی با لینک کردم خیلی راحت میشه نمیدونی چجوری میشه یه استخوان را به چند تا شی مرتبط کرد مشکل من همینه حالا خودت امتحان کن ببین چی میشه
خیلی دشواره پدر من درمیاد باید هر فریم اسلحه و دست را تنظیم کنم خیلی دشوار میشه ولی با لینک کردم خیلی راحت میشه نمیدونی چجوری میشه یه استخوان را به چند تا شی مرتبط کرد مشکل من همینه حالا خودت امتحان کن ببین چی میشه
نه منظوم اینه که دست با اسلحه بتونه بچرخه اگه من بخوام دست و اسلحه را بگیرم و بچرخودم دست میره تو اسلحه اسلحه میره تو مچ و همه جیز میریزه یه هم ولی اگه براشون یه کنترلر یا یک دامی بسازم این مشکل ها پیش نمیاد حالا چجوری کنترلر را به دست و اسلحه متصل کنم چون فقط میشه دامی را با یکی از این ها لینک کرد نمیشه با 2تا لینک کرد
نظر من اينه كه فريم به فريم درستش كني دستو حركت بده بعد اسلحه رو باهاش هماهنگ كن من روي اسكلت امتحان كردم البته به جاي اسلحه يه چيز ديگه گذاشتم دست و مچ كه جدا حركت ميكنه هر كدومو خواستي حركت ميدي اسلحه هم فريم به فريم با دست هماهنگ كن
?????? ???? ????? ??? ??? ?? ?? ??????? ?????? ????? ??????? ???
حسین جان هم اسلحه هم دست رو سلکت کن بعد گزینه گروپ رو انتخاب کن حالا همه رو با هم انیمیت کن حالا بهد از چند فریم میخوای حرکتی جدا گانه به قسمتی بدی خوب نوار grop باز کن از کرکره گزینه open انتخاب کن حالا رو هر کدام از قسمتها کلید کنی به صورت مجزا میتانی تغییر بدی برای برگشت به وضعیت grop نوار grop باز کن و گزینه clos ... با این روش و کمی حوصله راحت نتجه میگیری
????? ????? ???? ??? ??? ?? ?? ?? ?? ??? ?????? .
?? ??? ?? ??? ??? ????? ??? ?? ?? ????? ??????? ???? ??? !
ممنون از همگی