آقای هادی پور من تا یه جاهایی بردم جلو بعد که عکسو انداختم این لبه های برش خورده تمیز در نیومده.با primatte keyer یادمه لبه هارو میشد خوب درآورد ولی اینجا نشد باش کار کنم.الان لبه های بد برش خوردرو چجوری درست کنم؟
آقای هادی پور من تا یه جاهایی بردم جلو بعد که عکسو انداختم این لبه های برش خورده تمیز در نیومده.با primatte keyer یادمه لبه هارو میشد خوب درآورد ولی اینجا نشد باش کار کنم.الان لبه های بد برش خوردرو چجوری درست کنم؟
ممنون ولی یه چیزی من سرعتم اینترنتم خیلی افت کرده ویدیو سخا آپ میشه عکسی که از برنامه ازش گرفتم به این صورت می تونین راهنماییم کنین؟
بله متوجهم.فقط میخوام بدونم روش دیگه ای هم هست که اینکارو کرد مثل primatte matt بتونیم بگیریم برش هارو؟
یه سوال دیگه میخواستم بدونم این آموزشو تو سایت داریم کسی جایی آپلود کرده باشه؟creating and animating a matte painting in photoshop and after effects
سلام من برای یادگیری این پروژه به مشکل برخوردم .بعداز اینکه شخصیتو برش می زنم و فریز می کنم و میخام از اون استفاده کتم می بینم که چند فریم از اون فریز شده و یک فریم از اون فریز نشده(در واقع کل صفحه فریز شده)این حالت به طور مداوم تکرار میشه؟علتش چیه؟
سلام
مشکلتون رو در یک مطلب جدید مطرح کنید تا ببینم چی شده
http://forum.video-effects.ir/newthr...=newthread&f=7
حسین جون دست گلت درد نکنه خییییییییییییییلی به دردم خورد واسه موزیک ویدیو