ببین ماهان تو الکی داری تو توهین می کنی در حالی که من همشو خودم ساختم تو داری توهین می کنی تو مگه علم و غیب داری که ببینی کی ساخته ؟
ببین ماهان تو الکی داری تو توهین می کنی در حالی که من همشو خودم ساختم تو داری توهین می کنی تو مگه علم و غیب داری که ببینی کی ساخته ؟
من گفتم زیبا نبود....
و فایل آمادشو هم دیدم
به نظرت میشه اتفاقی کسی مثل همون بسازه؟؟؟
اصلا ولش کن
بخدا حال ندارم بحث کنم...
????? ? ???? ?? ?????....??? ???? ??? ???? ????
اوکی آقا ولش ولی من اینو ساختم اگه حرفه بدی هم دیدی از من ببخش ولی من اینو ساختم
خیلی قشنگ شده.
خسته نباشی دوست عزیز.
?? ???? ???? ??? ???? ?? ?? ??? ?????? ???? ? ????? ?????? ??? ??? ????? ?? ??? ??? ???. *???? ???? ?????*
سلام ممکنه تکنیکای ساختشو بگی؟
??? ???? ??????? ???:?????/????/??????/??????? ? ???????
???? ????
سلام قسمت اول رو که با چند تا سایلد با پزیشن هست بعد از اون هم باز یه سایلد هستش که با سکیل تنظیمش کردم بعد اد اون هم چند تا شیپ هست که با ماسک ها تنظیمش کردم و بعد هم با شیپ یک مربع ساختم و با تنظیماتی اون رو به شکل دایره در اوردم و بعد هم که اسممن هسو
اکبر جان جسارت نباشه یه کوچولو سو تفاهم شده من به منظور یاد اوری میگم,سایلد نیست ,سالید هست (solid),شیپهای افتر یکی از پرقدرت ترین ابزار افتر برای motion graphic هستن,همچنین این شیپها ماسک(mask) احتیاجی ندارن چون خودشون به عنوان matte برای reveal استفاده میشن ,در ضمن برای تبدیل اون شیپ مربعی به دایره ای به جز تنضیماتش احتیاج به expression inertia داری شما و.....
??? ???? ??????? ???:?????/????/??????/??????? ? ???????
???? ????