خوب فکر کنم محمد علی کلی رو میگه چون اونم همچین جدید نیستا! بعد توی آمریکا خیلیا به محمد علی کلی میگن
علی اینو از یه فیلم مستند که از زندگیش ساخته بودن دیدم هر کسی که داشتن باهاش درمورد محمد علی کلی
صحبت میکردن میگفت علی.
????? ?? ????? ?? ??? ???? ?? ???? ???????
?? ??? ????? ??????!
????? ?? ?? ?? ??????? ??? ?? ??? ?????? ?? ???
?????? ?? ??????? ??? ????? ????!????? ?? ?? ??? ??? ....
??? ?? ???? ?? ?? ??? ??? ?? ??? ??...
اگه کسی از دوستان این صفحه امینم رو داره تو ف ی س ب و ک براش بنویسه بگه با عکس میشه توضیح بدی که این علی کی هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
ویرایش توسط tehran44 : 01-15-14 در ساعت 13:19
با سلام
اول یه چیزی بگم که باید از عکس پروفایل خود امینم اینو بدونید که طرف حساب حضرت علی نیست
دوم اینکه چرا اینقدر سریع مذهب رو قاطی هر چیزی میکنید؟ الان مثلا طرفدار حضرت علی هم باشه چه اتفاق خاصی توی زندگی شما میفته
بابا کم مذهب و دین رو بکشید وسط اونم دینی که طرف حاظرم شرط ببندم مخالف 100% شه
ما ایرانیا هستیم که اسطوره هامونو از امامامون میدونیم
اما اونا هم واسه خودشون اسطوره دارن و خیلی هم پیشرفتشون بهتر از مائه چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چون اماماشون توی برحه های زمانی نزدیک به خودشون و حال و هوای خودشونه
محمد علی کلی یکی از همون اماماشونه که شاید درس های زیادی به طور غیر مستقیم بهشون داده اما بزرگترین درسش از نظر امینم همون اقتدار و پیشروی حتی در مقابل سختی هاست
یکمی به خودمون بیایم
ممنون
به هر حال من نمیدونم منظورش کدومه...در ضمن اصلا از لحنت وحید خوشم نیومد..یه جوری حرف میزنی انگار مسلمون نیستی
نکنه ناراحتی که اسطورت اماما هستن؟؟؟
در ضمن زهیر هم قرار بود دیگه توی پست های من نظر نده...
موفق باشید..
????? ? ???? ?? ?????....??? ???? ??? ???? ????
وااااااااااااا
ماهان چی میگی خخخخخخخ
استغفرالله دادا ما نوکر امام علی هستیم
من الان فقط از این عصبی هستم که امینم توی عکس پروفایلش نماد شیطان پرستی رو در آورده بعدش خیلی راحت دارید میگید که منظورش امام علیه ... من توی این مورد فقط اعصابم داغون شده ...
منظورم از قسمت دوم هم اینه که اونا توی تاریخ شخصیتاشونو با ارزش نشون میدن
همون طور که ما داریم از کوروش و این جور اسطوره ها صحبت میکنیم
کلا اصلا امروز عصبی بودم چون دوربینم اووف شده بود و نباید نظر میدادم
مخلص همتونم در بس با بنزین آزاد