برای دانلود پلاگین و اسکریپت های افتر افکت و پریمیر پرو     کلیک کنید
صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 21 به 30 از 32

مشاهده : 5988 , پاسخ ها : 31
موضوع: سوال ( در موردپارتیکولار در افتر )

نقل قول نوشته اصلی توسط کلاغک نمایش پست ها
    پسر تو اینقد شوخی که آدمو وادار میکنی که بیاد کرمانشاه دیدارت منم دنبال طنزم کلا
    قدمتون روی چشم کلاغک جان

اینم چهره واقعیم کلاغک جان
    نام: IMG_۲۰۱۴۰۱۰۹_۰۰۳۵۱۶.jpg نمایش: 83 اندازه: 187.2 کیلو بایت

کلا آدم شوخی هستم و زندگی رو با خندیدن به دردام طی میکنم و شاد بودن به همه یاد میدم
    در مورد سوالتون که دومی پارتیکولار داره یا نه باید بگم نه ...
    دومی ایده جدیده که از پر بجای پارتیکولار استفاده شده
    یکی از دوستان رو مامور پر ریزی کردیم خخخخخخخخخ
    ویرایش توسط vahid980090 : 01-14-14 در ساعت 19:41

Elka Eydipor آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    4564
    نقل قول نوشته اصلی توسط vahid980090 نمایش پست ها
    قدمتون روی چشم کلاغک جان

اینم چهره واقعیم کلاغک جان
    نام: IMG_۲۰۱۴۰۱۰۹_۰۰۳۵۱۶.jpg نمایش: 83 اندازه: 187.2 کیلو بایت

کلا آدم شوخی هستم و زندگی رو با خندیدن به دردام طی میکنم و شاد بودن به همه یاد میدم
    در مورد سوالتون که دومی پارتیکولار داره یا نه باید بگم نه ...
    دومی ایده جدیده که از پر بجای پارتیکولار استفاده شده
    یکی از دوستان رو مامور پر ریزی کردیم خخخخخخخخخ

درود بیکرانه فهمیدم که یه چیزی غیر از پارتیکولار استفاده کردین . شوخی کردم .

منم دست کمی از شما ندارم آقا وحید.

مرغ از کجا گیر آوردی بیچاره مرغه !!داداش خندون ما ممنون از عکسی که گذاشتی .انشالله همیشه شاد باشی.

ماشالله ماشالله ننه چشمم زیر پات:d
    یکدنیا سپاس.
    ویرایش توسط Elka Eydipor : 01-14-14 در ساعت 20:34
    ????? ?? ????? ?? ??? ???? ?? ???? ???????
    ?? ??? ????? ??????!
    ????? ?? ?? ?? ??????? ??? ?? ??? ?????? ?? ???

?????? ?? ??????? ??? ????? ????!????? ?? ?? ??? ??? ....
    ??? ?? ???? ?? ?? ??? ??? ?? ??? ??...

[QUOTE=vahid980090;24439]سلام
    من خودم اینو واسه خودم اوکی کردم و حتی توی یکی از موزیک ویدیو هایی که برای دوستم تدوین زدم هم استفاده کردم
    فایل پیوست 2910[
    بسیار عالی ی ی ی
    وحید جان آموزششو برای منم بزار خب .ثواب داره ه ه ه ه ه

راستی وحید جان تو این ویدیو دومت که دمو گذاشتی اول ویدیو چجوری اون دوتا صفحه جدا میشه یکی میره بالا یکی هم پایین
    با گذاشتن سالید و کی فریک دادن به پوزیشن اینجوری دقیق نمیشه

سلام و درودی بی پیاین بر شما ......
    این آهنگ کردیه و یکمی حال و هوای اون چیزی که انتظار میره رو نداره
    یعنی بجز کسایی که میفهمن توی آهنگ چی میگه و بعبارتی بجز هواداری خودشون حتی برای مردم عادی هم زیاد خوش آیند نیست
    مضمون شعری و آهنگ متوسط به پاین داره و صرفا جهت تبلیغ کار برای استفاده در مراسم عروسی میشه
    اما دیدنشم خالی از لطف نیست
    کار تدوینش فقط با من بوده و تصویر برداری کار رد استودیو بوده
    http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.c...b753ba700c984a

کیفیت اصلیش 440 مگه ولی من خیلی خیلی خیلی کمش کردم و 36 مگش کردم که بشه دانلود کرد اما خیلی خیلی کیفیتش اومده پایین
    این اولین تجربه تدوین موزیک ویدیو و کلا اولین تجربه کاری منه
    آفرین.خیلی قشنگ بود
    راستی یه خورده در مورد تدوین بگو؟
    من برام همیشه سواله که فیلمهای خام (بدون افکت) مثلاً 10 تا فیلم خام داریم اول باید افکت بزنیم و جلوه ویژه بدیم بعد بیاریم تو پریمیر با آهنگ هماهنگ کنیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    یه توضیح بده وحید داداش
    ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    کلا باید از کجا شروع کرد؟

سلام عزیز دل
    در مورد آموزش اون قسمت هایی که جدا میشن باید اول از امید جان تشکر کنم چون اولین آموزشی که ایشون به من دادن و زحمت کشیدن واسم تهیه کردن این آموزش بود که من برات آموزش خود امید جان رو آپ میکنم که خیلی دقیق یاد میگیری و دقیقا همون چیزیه که خودت میگی
    یعنی 2 تا سالید و کی فریم و پوزیشن

در مورد پارتیکولار ها هم چشم آموزش میزارم ولی الان مشکلم اینه که افترم باز نمیشه و روی اون صفحه بنفش اول هنگ میکنه
    و فعلا شرایط تعویض ویندوز رو ندارم وگرنه واست سریع اوکیش میکردم

در مورد تدوین هم بگم که اول باید اون فیلم ها رو روی هم قرار بدی در قسمت های خودش
    همون کشو های مربوط به ویدیو ها
    ویدیو 1
    ویدیو 2
    ویدیو 3 و غیره
    البته باید اینا همه با آهنگ ساین شده باشن و لب خوانی ها با صدا درست شده باشن

بعدش شروع میکنی به کات کردن
    قسمت هایی که میبینی توش سوتی نیست و در کل اون تیکه از فیلم به درد میخوره رو کات میکنی
    امکان داره مثلا ثانیه اول تا ثانیه 20 ام ( از این 10 تا فیلم خام ) توی 4 تا از اون فیلما به درد بخوره
    بالاخره باید ببینی ضرب آهنگ و بهترین حالت کدومه و همه رو کات میکنی
    توی پریمیر کات کنی خیلی بهتره
    بعدش که کار کات تموم شد ( البته این روش منه و شاید با روش دوستان فرق کنه ) لینکش میکنم به افتر و تصحیح رنگ و افزودن پلاگین ها و در آخر هم رندر میکنم

سلام عزیز دل
    در مورد آموزش اون قسمت هایی که جدا میشن باید اول از امید جان تشکر کنم چون اولین آموزشی که ایشون به من دادن و زحمت کشیدن واسم تهیه کردن این آموزش بود که من برات آموزش خود امید جان رو آپ میکنم که خیلی دقیق یاد میگیری و دقیقا همون چیزیه که خودت میگی
    یعنی 2 تا سالید و کی فریم و پوزیشن

در مورد پارتیکولار ها هم چشم آموزش میزارم ولی الان مشکلم اینه که افترم باز نمیشه و روی اون صفحه بنفش اول هنگ میکنه
    و فعلا شرایط تعویض ویندوز رو ندارم وگرنه واست سریع اوکیش میکردم

در مورد تدوین هم بگم که اول باید اون فیلم ها رو روی هم قرار بدی در قسمت های خودش
    همون کشو های مربوط به ویدیو ها
    ویدیو 1
    ویدیو 2
    ویدیو 3 و غیره
    البته باید اینا همه با آهنگ ساین شده باشن و لب خوانی ها با صدا درست شده باشن

بعدش شروع میکنی به کات کردن
    قسمت هایی که میبینی توش سوتی نیست و در کل اون تیکه از فیلم به درد میخوره رو کات میکنی
    امکان داره مثلا ثانیه اول تا ثانیه 20 ام ( از این 10 تا فیلم خام ) توی 4 تا از اون فیلما به درد بخوره
    بالاخره باید ببینی ضرب آهنگ و بهترین حالت کدومه و همه رو کات میکنی
    توی پریمیر کات کنی خیلی بهتره
    بعدش که کار کات تموم شد ( البته این روش منه و شاید با روش دوستان فرق کنه ) لینکش میکنم به افتر و تصحیح رنگ و افزودن پلاگین ها و در آخر هم رندر میکنم
    مرسی وحید جان
    یعنی از افتر افکت رندر میگیری؟؟؟رندر افترافکت یه خورده سنگین نیست به نظرت؟؟؟؟
    راستی یه مت پینت زدم بورو ببین فقط نخندیاااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااااا
    http://forum.video-effects.ir/thread4121.html

Elka Eydipor آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    4564
    دورد راستی وحید این عکست رو برو بزار توی چت روم 1:d
    ????? ?? ????? ?? ??? ???? ?? ???? ???????
    ?? ??? ????? ??????!
    ????? ?? ?? ?? ??????? ??? ?? ??? ?????? ?? ???

?????? ?? ??????? ??? ????? ????!????? ?? ?? ??? ??? ....
    ??? ?? ???? ?? ?? ??? ??? ?? ??? ??...

نقل قول نوشته اصلی توسط tehran44 نمایش پست ها
    مرسی وحید جان
    یعنی از افتر افکت رندر میگیری؟؟؟رندر افترافکت یه خورده سنگین نیست به نظرت؟؟؟؟
    راستی یه مت پینت زدم بورو ببین فقط نخندیاااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااااا
    http://forum.video-effects.ir/thread4121.html
    خواهش میکنم
    آخه کیفیتش بالاتره به نظرم تازه روی فرمت کویک (کوایک ) تایم هم میزارم که رندرش از 40 گیگ هم بیشتر میشه و بعدش توی ادیوس با آهنگ سنکش (ساین ) میکنم و خروجی میگیرم
    نقل قول نوشته اصلی توسط کلاغک نمایش پست ها
    دورد راستی وحید این عکست رو برو بزار توی چت روم 1:d
    سلام
    اونجا چرا ؟
    حالا وقت زیاده و عکس های بهتری هم میشه گرفت خخخخخ
    این با زیرپیراهنه خخخخخخخ

vahid mostaghim آنلاین نیست.
    Active Member

شماره کاربری
    7440
    ببین دو گرامی من یک روش ساده و مفید بهد میگم اول ایینکه فوتیج باید کروماکی باشه بعد اگر عکس باشه نیازی به کیفریم نیست ولی اگه فیلم این طوری پیش برو اول فوتیج پری کامپوز میکنیم بعد افکت linear wipe به کامپش بده بعد مثلا فریم 20 wipe angel +90بعد به terasiton completion در فریم 20 کیفریم 0 رو میدی و در فریم 30 کیفریم 100 . مرحله بعدسالید درست میکنی برای مد وپری کامپوزش میکنیم بد دوباره افکت linear wipe به این کامپ هم میدیم ولی فریم 20 wipe angel -90 بعد در فریم 20 به terasitoncompletion کیفریم 100 ودرفریم 30 .0رو میدیم .حالا یک سالید درست میکنیم وپلاگین فرم بهش میدیم در تنظیمات base form در میکنیم 1 x.y.particles ln z سایز کامپ فینال میدیم وهر دوتا کامپ قبلی خاموش میکنیم در فرم در قسمت layes maps در قسمت displacement کامپ سالید معرفی بکن بعد map over روی xy ودر قسمت color and alpha کامپ فوتیج معرفی میکنیم بعد map over روی xy . بعد سیتی ای حرکت بدو درقسمت disperse and twist پارامترا تغییر بده تا به نتیجه برسی بعضی موقعها جای کیفریما تغییر بدی نتیجههای خوبی میده البته این تکنیک خیلی مفصل باپارامترا خیلی باید بازی کنی . خدا کن کمکی کرده باشم...موفق باشی

صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین

کلمات کلیدی این موضوع