سلام ندا خاموم خسته نباشید ممنون از زحمت تون خسته نباشید ببخشید شما اینو آموزش دادین وقتی که روی دکمه کلیک میکنین اون دکمه باید چیکار کنه من میخوام بهش عمل کرد بدم مثلا اجرای یا پخش یا رفتن به یه صفحه دیگه من میخوام بهم بگین که من چطور با یه دکمه برم به یه صفحه و وقتی که اون صفحه باز میشه با یه جلوه خاصی باز بشه و یه لیست فهرست وار از دکمه هام داشته باشم مثلا دکمه های من زیاده میخوام همه اون دکمه هار فهرست کنم تا توی اون صفحه جا بشه و یا روی یه دکمه که کلیک میشه یه متن نمایش بده متن های طولانی و یا عکسی که کوجیک هست وقتی روش کلیک میشه بزرگ بشه میشه خودتون یه پرژه مالتی مدیا بسازین که این امکانات رو داشته باشه ببخشید ندا خانوم شرمنده معذرت میخوام این اموزشی که الان داده بودین بلد بودم اما من میخوام یه چیز بهتر باشه ممنون میشم کمکم کنین تشکر از زحمات تون
التماس دعا
درپناه حق
یا علی
ممنون میشم اگه اموزشش رو برام بذارین برای کار خیر هست انشاالله شمام توی ثواب این کار سهیم میشین ممنون میشم اخه ما یک نرم افزار نمیخوایم بسازیم چندین تا میخوایم بسازیم شما وقت تون میشه وقتت رو برای کار ما بذارین و گرنه من از خدامه که شما کار منو راحت کنین من تا همین جا شما رو خیلی توی زحمت انداختم ممنون میشم اگه بصورت حرفه ای بهمون باد بدین
والا راست ازخدامه که بدم به شما درس کنین چون شما یقینا بهتر از من درس میکنین ولی اگه میشه اموزشش رو برام بذارین بصورت حرفه ای تشکر
التماس دعا
یا علی
ویرایش توسط alimorteza : 10-19-14 در ساعت 00:49
ویرایش توسط neda * : 10-19-14 در ساعت 01:00
?????? ???? ????? ??? ??? ?? ?? ??????? ?????? ????? ??????? ???
راستش ندا خانوم منظورم از این که پرژه ای درست کنین اینه که یک پرژه ای شبیه گفته های من اطلاعاتش از سیستم خودتون بصورت آزمایشی یکی درست کنین مثلا توی اون پرژه ای که اموزش میدین وقتی باز میشه یه جلوه خوبی داشته باشه و وقتی بین صفحات جابجا میشه جلوه خوبی داشته باشه و به دکمه ها عمل کرد بدیم و روی عکس ها کلیک کنین بزرگ یشه منظورم این بود
البته نه زیاد شبیه گفته های من منظورم اینه که برای هرچه زیباتر شدن نرم افزار خوبه رو برام اگه امکانش هست اموزش بدین ممنون میشم
راستی ندا خانوم شما میتونین با فلش وب سایت طراحی کنین....؟
ممنون ندا خانون نمیدونم چطوری از خجالت تون در بیام و همه زحمت هاتون رو جبران کنم ممنون از تون دست شما درد نکنه
أجرکم عند الله
درپناه حق
یا علی
ویرایش توسط alimorteza : 10-19-14 در ساعت 01:39
ببخشید نداخانون یادم رفت بگم که از دکمه ها یه لیست فهرست وار هم اموزش بدین چون دکمه ها خیلی زیاد هست و متن ها هم طولانی مثلا زندگی نامه یا داستان یا قضاوت های حضرت علی علیه السلام یا حالا هر چیز دیگه که بنظرتون به نرم افزار جلوه زیبایی میده رو اگه بهمون اموزش بدین ممنون میشم
درضمن اگه میتونین در مورد وب سایت هم بعد از مالتی مدیا اموزش بدین ممنون میشم اخه میخوام در زمینه مالتی مدیا کار کنم و وب سایت خوب بسازم و توی زمینه ای که اسلام و دین مون افرادی هستن ضد ما و اسلام کار میکنن و میخوان عقاید ما و همه جوانان ما رو عوض کنن و خط شه ای وارد کنن به دین و پاسخی داشته باشیم برای اون که بین دو راهی گیر کردن و نمیدونن کدوم راه درست هست اما وب سایت فلش باشه جذابیت خاصی میگیره بخودش و قشنگ در میاد میخواستم اگه میشه کمک مون کنین ممنون تون میشیم
التماس دعا
درپناه حق
یا علی
ندا خانوم تاپیکتون عالیه ولی حیف من flash رو بلد نیستم . درسته دانشجو ی it هستم و باید با یه نرم افزار برنامه نویسی کنم ولی از محیطش خوشم نمیاد .
آیا توو اتوران نوشتن برنامه یخوبی هستش ؟ من فقط میخوام طراحی اتورانش رو یاد بگیرم باید کدوم قسمتاشو یاد بگیرم ؟
go with with" for world"
??? ?????? ?????? ?? ??? ?????? ???? ?? ??????? ????? ?? ??? ?? ?? ?? ????.