شما پیشنهاد می کنید من با این سیستم با چه رندری خروجی بگیرم؟؟؟؟؟؟
دوستان این گرافیک منه به نظرتون چجوریه؟
????? ??? ?????? ?????
???? ??? ????
??? ???? ???? ?????
?? ?????? ???
من تا حالا در محیط ویندوز با نرم افزار های گرافیکی کار کردم ولی اون طور که فهمیدم سیستم عامل مک سرعت خیلی بالایی مخصوصا در کار
های گرافیکی داره و حالا قصد مهاجرت از ویندوز به مک رو دارم
سوالم اینه که واقعا حالا سرعتش بالا هست؟؟؟ارش داره مک نصب کنم مخصوصا برای کار با افتر افکت؟؟؟
????? ????? ?? ?????? ???? ??? ???????? ?????? ???.
?????? ???? ??? ???????? ?? ??????? ????? ?? ???? ???? ?? ?? ?????.?
سلام من سیستمم اینه
cpu:intel i5 2500 8m
ram:16g
vga:460gtx gforce
اما ناراضی بودم و به نیاز من رو پاسخ نمیداد با مشورت چند نفر از همکارام فهمیدم با هارد ssd میشه تغیر خوبی ایجاد کرد
یه هارد 120 گرفتم الان میشه کامل تفاوتو احساس کرد
اما به شرطی که source & render رئ تو این هارد باشه و افتر و ویندوز هم تو این هارد نصب بشه
به دوستان پیشنهاد میکنم خرج اضافی نکنن و به حرف بعضی از افراد که تجربه ی کافی ندارن گوش نکنن
یه پیشنهاد دیگه هم دارم اگه کارت geforce دارین حتما cuda رو از نت دانلود کنید تا gpu render تو افتر فعال شه و روی cpu فشار نیاد
امیدوارم مفید بوده باشه
قیمت هارد ssd 120 g داخل مشهد 460 هستش
ویرایش توسط Elka Eydipor : 05-26-14 در ساعت 10:50
دوست عزیز اگر شما بخواین یک سیستم خوب مک بگیرید 13 میلیون قیمتش هست و تا جایی که من می دونم توی ایران موجود نیست شما باید از خارج از کشور تهیه کنید ....
ولی شما می تونی با 13 میلیون یک سیستم خیلی حرفه ای برای ویندوز جمع کنید که حتی می تونید خیلی راحت فیلمهای 4k رو هم تدوین کنید .... به نظر من سیستم ویندوز بهتر از مک هست ....
??? ????? ?? ???? ? ???? ???? ?? ??? ???
?????? ????? ???? ? ????????? ???? ???? ???
????? ????? ?? ?????? ???? ??? ???????? ?????? ???.
?????? ???? ??? ???????? ?? ??????? ????? ?? ???? ???? ?? ?? ?????.?
ببخشید مثل اینکه منظورم رو بد رسوندم من نمی خوام یه کامپیوتر مک بگیرم می خوام نسخه ای از سیستم عامل مک رو که مخصوص
کامپیوتر های غیر مک هست رو بر روی pc نصب کنم
آیا تاثیری داره؟؟؟؟؟مخصوصا در رندرینگ؟؟؟