دوستان عزیز راهنمایی های خوبی رو ارائه کردن که اصلی ترینشون استفاده از لنز با انکسار یا f پائین تر بود. در ضمن هرچی لنز وایدتر باشه f اون هم پائین تره که البته به کیفیت لنز هم بستگی داره. مدت زمان باقی موندن لنز داخل قالب نشانگر انکسار اون هست. هر چی بیشتر تو قالب داخل کارخانه باشه به طبع کیفیت برتری داره. چون در مایعی که قرار عدسی رو تشکیل بده از مواد سخت کننده ی کمتری استفاده شده و این مواد باعث انکسار در لنز می شن. گاهاً یک عدسی به مدت 10 سال داخل قالب می مونه تا حالت خودش رو حفظ کنه. تا چند سال قبل که لنزهای یاشیکا در ژاپن تولید می شد این شرکت ادعا کرده بود که لنزی با انکسار 1:1 تولید کرده که خدا می دونه راست بود یا دروغ.
محمد جان 70dرو میپسندی؟
اگه راستش رو بخوای باهاش کار نکردم. و تجربه دوستانم و همچنین خودم بهم می گه تا با یک دوربین کار نکنی نمی تونی بفهمی دوربین خوبیه یا نه. چون معمولاً شرکتهای سازنده بیش از حد محصولاتشون رو بزرگنمایی می کنن. حتی 5D Mark III هم که دوربین مورد علاقه ی من هست اون چیزی نیست که خود شرکت ادعا کرده. شرکت این ادعا رو داره که این دوربین با دوربین های Redبرابری داره ولی اینطور نیست.
به نظر من هم ادعای کنون در این مورد درست نیست.راستش با پول کمی که دارم خرید 5d mark iiواسم مقدور نیست.الانم کسی دوربین قسطی نمیده.میخوام 70dبگیرم.ببینم کی روند افت قیمتش متوقف میشه.
درسته قیمتش بالاست. البته تو عالم فیلمسازی هیچ کس دوربین نمی خرده. بلکه اجاره می کنه. چون هر روز مدلهای جدیدتر میاد و بالاجبار باید با کیفیتهای بالاتر کار کنی. خرید صرفه ی اقتصادی نداره، البته اگر بخوای باهاش پول در بیاری. اگر دلیه که من هر روز با 6d ای که دارم نزدیک به 100 فریم عکس می گیرم و از عکاسی کردن لذت می برم. جوری که همسرم دوربینم رو هووی خودش می دونه.
راستشو بخوای منم به کار عکاسی فیلمبرداری تدوینو انیمیشن انقد علاقه دارم که گاها ساعتها توش غرق میشم و انگار یه ثانیه بوده.عاشق این کارام.