برای دانلود پلاگین و اسکریپت های افتر افکت و پریمیر پرو     کلیک کنید
صفحه 27 از 54 نخستنخست ... 17252627282937 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 261 به 270 از 539

مشاهده : 149399 , پاسخ ها : 538
موضوع: بانک پلاگین ( افترافکت )

نقل قول نوشته اصلی توسط mbanti نمایش پست ها
    آقا یکی پلاگین keylight برای cs5 بزاره موردیم گشتن یا بعضیا هم که میزارن لینکاشون خرابه توی گذاشتن لینک درست دقت کنید دوستان
    دوست عزیز این پلاگین در خود افترافکت موجود هست ، دوست عزیز بعضی اوقات لینکها ماله 1 سال قبله و متاسفانه خراب میشه ...

نقل قول نوشته اصلی توسط Meysash نمایش پست ها
    من پلاگین primatte keyer رو لازم دارم.
    میشه کمکم کنید؟؟
    دوست عزیز به لینک پایین برو و باید مجموعهKeying Suite رو دانلود کنی

http://forum.video-effects.ir/thread1412.html

ژیک استدیو آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    11047
    سلام پلاگین mocha import برای افتر c6 می خواستم یا cc افتر

نقل قول نوشته اصلی توسط ژیک استدیو نمایش پست ها
    سلام پلاگین mocha import برای افتر c6 می خواستم یا cc افتر
    دوست عزیز شما وقتی نرم افزار Mocha رو نصب کنید این دو پلاگین هم با خود نرم افزار نصب میشه ...

ژیک استدیو آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    11047
    ممنون از اینکه سریع جواب دادین. من موکا 3 را نصب کردم و حالا فایلی رو که خروجی برای افتر گرفتم میخواهم وارد افتر c6 کنم ولی در افتر mochaimport ندارم و یک پلاگین نصب کردم ولی دیده نمی شود و به من گفتن به دنبال پلاگینی باشم که به c6 بخوره

ژیک استدیو آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    11047
    ممنون از اینکه سریع جواب دادین. من موکا 3 را نصب کردم و حالا فایلی رو که خروجی برای افتر گرفتم میخواهم وارد افتر c6 کنم ولی در افتر mochaimport ندارم و یک پلاگین نصب کردم ولی دیده نمی شود و به من گفتن به دنبال پلاگینی باشم که به c6 بخوره

دوست عزیز شما وقتی کارتون در موکا تموم شد در قسمت Export گزینه مورد نظر رو انتخاب کن و بعد روی گزینه Copy clipbord کلیک کن و بعد در افتر روی لایه ای که می خواین اعمال کنید Paste کنید ...

ژیک استدیو آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    11047
    ممنون متوجه شدم.حالا اگه گزینه save fail را بزنیم و بعد بخواهیم وارد افترش کنیم چه باید بکنم.. یعنی copy clipbord را نزنیم ..ممنون از راهنمایی شما چون هیچکس رو پیدا نکردم که راهنمایی کنه

ممنون متوجه شدم.حالا اگه گزینه save fail را بزنیم و بعد بخواهیم وارد افترش کنیم چه باید بکنم.. یعنی copy clipbord را نزنیم ..ممنون از راهنمایی شما چون هیچکس رو پیدا نکردم که راهنمایی کنه
    خواهش می کنم ....
    خب اگر سیو بزنید به عنوان یک تکست برای شما Save می کنه بعد می تونید با اسکریپت MochaImport مختصات رو وارد کنید ....
    وظیفه ست دوست عزیز ...

ژیک استدیو آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    11047
    سپاسگزارم.. مشکلم همون اسکریپ mochaimport هست که نمیبینمش و نصبش هم برام سئوال شده

صفحه 27 از 54 نخستنخست ... 17252627282937 ... آخرینآخرین