با اجازه اساتید
درود بر شما دوست عزیز
منم موافقم که تا جایی که امکان داره باید پولی که پرداخت میکنیم به دست صاحبش و کسی که براش زحمت کشیده بیوفته
ولی بهتره از منطق و عقل خودم پیروی کنم که مسئولیت کارمو بپذیرم
دوست عزیز چرا شما سیاســی به داستان نگاه میکنید؟ مگه شرکت ادوبی یا ماکروسافت مقابل حق ما ایستاده؟ ... من میدونم این شرکت ها در واقع اساس و پایشون خرده شیشه داره ولی موضوع اینه که من پولی که هزینه میکنم باید توی جیب کسی بره که براش زحمت کشیده مهم نیست اون آدم خوبه یا بد
شما وقتی از سوپر مارکت چیزی میخرید این پولی که به فروشنده میدید حقه اونه ... شاید این فروشنده دزد باشه ولی مهم نیست ما نباید حق فروشنده رو زیر سوال ببریم
شما در رابطه با مسائل حقوقی نگاه دقیقی ندارید ... منظورت از ما و اونا چیه؟
کسانی که در دنیایه سیاســـت جلو ما ایستادن چه ربطی به برنامه ساز داره که ما داریم از محصولش استفاده میکنیم بعد طلبکارانه میگیم شما حق ما رو رعایت نمیکنید ما هم نمیکنیم!!
اگه خیلی ما اونوریا مشکل دارید میتونید از تکنولوژی اونا استفاده نکنید یعنی کامپیوتر رو خاموش کنید بذارید کنار
مسئله کپی رایت خیلی مهمه که من بهش اعتقاد دارم اگه توی کشورمون مقدور بود از هیچ کرکی استفاده نمیکردم الانم مقدور نیست
اگه هم بخوام مثل شما به موضوع نگاه کنم قرار نیست که ما مثل اونا باشیم .. ما که دزد نیستیم ... پس فرق ما با بقیه چیه؟
....
من چن ساله دیگه فیلم کپی نمیگیرم چون واقعا درک کردم که اخلاقی نیست
اگه هم از قیمت محصولی خیلی ناراحتیم بهتره از اون استفاده نکنیم نه اینکه کپی شو تهیه کنیم
این یه مسئله ای هست بین خود آدم با خودش کسی نمیتونه این فرهنگو جا بندازه تا وقتی خودمون فکر نکنیم ... (آخرای حرفم درخور شما نبود افسر سایبری عزیز)
موفق باشید